Vestuvių parodoje būsimos nuotakos žavėjosi E.Rainio suknelėms

Savaitgalį sostinėje vyko populiariausia vestuvių paroda „Mūsų vestuvės 2014”. Tik atėjus į parodą dėmesį patraukė gausi pasiūla nuotakų suknelių. Klientes viliojo dizaineriai, mados namai ir nuomos salonai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 9, 2014, 8:42 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 12:55 PM

Bene daugiausia moterų ir merginų grožėjosi ir domėjosi dizainerio Egidijaus Rainio vestuvėmis suknelėmis. Žinančių šio dizainerio kūrybą jau nebestebina tai, kad nuotakų apdarų siuvimui Egidijus naudoja tik natūralius audinius – šilką.

Portalui lrytas.lt E.Rainys sakė, kad nuotakoms suknele reikia susirūpinti kuo anksčiau – tuomet ramiai galima išsirinkti norimą audinio spalvą, modelį, aptarti detales. Neretai dizaineris siūlo suknelę nesiūti, o išsirinkti iš jau turimų jo salone – taip daug paprasčiau. Sutaupoma laiko, nes suknelę belieka tik pasiaurinti, praplatinti, pailginti ar atlenkti.

E.Rainio suknelės, kaip ir jo kuriami kasdieniai bei vakariniai drabužiai – elegantiškos, lengvos, kokybiškos, prabangios, tačiau subtilios.

Dizaineris šiuo metu intensyviai ruošiasi savo naujausios kolekcijos pristatymui, kuris įvyks jau netrukus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.