„Top Shop“ kolekcija - eleganciją mėgstančioms maištininkėms

Lengvas, žaismingas ir netikėtas, tačiau tuo pačiu – subtilus ir provokuojantis vienu metu. Tokį stilių mėgsta „Top Shop“ drabužių ir aksesuarų kūrėjai. Kai Londono mados savaitėje podiumu žengė 2014 metų rudens ir žiemos kolekcijos modeliai, ryškias spalvas ir drąsų įvaizdį mėgstančios dailiosios lyties atstovės stebėdamos šou viduje greičiausiai netvėrė džiaugsmu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-18 10:51, atnaujinta 2018-02-16 04:24

Naujoji kolekcija pulsuoja jaunatvišką energiją. Joje puikiai dera ir aptempti, ir apsmukę drabužiai. Jei paltas klasikinis – jis margintas originaliomis detalėmis. Jei kailiniai – nenatūralių, bet akį kartais rėžiančių spalvų. Puikiai atrodo net, rodos, tarpusavyje nederančios spalvos, raštai. Chaoso lyg ir yra, tačiau viskas tvarkinga, atrodo elegantiškai.

Nenuostabu, kad „Top Shop“ drabužius ypač mėgsta jaunimas, tačiau daugelis mados savaitėje pristatytų modelių neverstų jaustis nepatogiai net ir vyresnės, menišką sielą turinčios moterys.

Jaukūs, egzotiškais raštais dekoruoti audiniai, dailūs švarkai ir prašmatnūs sijonai – tokiais pirkiniais kiekviena dama turėtų kitą žiemą papildyti drabužių spintą. Ilgaaulius auštakulnius prie trumpų šortukų derino ir dainininkė Beyonce dainoje „Run the World (Girls)“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.