Revoliucionierius V.Gigevičius ruošiasi cirką primenančiam šou

Pernai mažą revoliuciją lietuviškos mados padangėje sukėlęs Valerijus Gigevičius grįžta – kovo 7 dieną menų fabrike „Loftas“ įvyks paskutiniosios šukuosenų meistro kolekcijos „Cirkas mano galvoje“ pristatymas. Kūrybinę komandą jau dabar sudaro pusė šimto savo srities profesionalų. Šiuolaikinio meno šou sudarys trys dalys, podiumu žingsniuos virš 40 modelių.

Kirpėjas V.Gigevičius mėgsta ekstremalius pojūčius.
Kirpėjas V.Gigevičius mėgsta ekstremalius pojūčius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 19, 2014, 4:03 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:13 AM

„Gyvenimas – tai cirkas. Cirkas egzistuoja mano galvoje, kiekvieno galvoje. Kasdien gatvėse matau cirko artistus, o mes visi dažnai dedamės ne tais, kas esame iš tikrųjų. Netvirtinu, kad man tai nepatinka. Stebiu šį procesą ir mėgaujuosi juo. Jis mane ir įkvėpė surengti paskutinę šukuosenų kolekciją „Cirkas mano galvoje“, – šou idėją pristato menininkas.

Tai bus jau aštuntoji šukuosenų meistro V.Gigevičius kolekcija. Pernai sveikinimų iš mados pasaulio autoritetų sulaukęs kūrėjas sako, kad „Cirkas mano galvoje“ pranoks visus jo anksčiau kurtus mados pasirodymus.

Podiumu žingsniuosiantiems modeliams jau dabar kuriami specialūs kostiumai, o prie grimerių komandos prisijungs profesionalai iš užsienio. Kas jie, kol kas laikoma paslaptyje.

„Stebiu aplinką ir regiu daugybę personažų: gerų, piktų, juokingų. Gyvenimas kur kas ryškesnis ir įdomesnis, kai aplink save suburi tokių išskirtinių asmenybių ratą. Tačiau ateina metas pripažinti, kai dirbtinumas, esantis aplink, galų galiausiai išvargina. Apie tai ir bus šiuolaikinio meno šou „Cirkas mano galvoje““, – pasakoja kūrėjas V.Gigevičius.

Paprašytas papasakoti, kokį personažą šukuosenų meistras pats kuria šiame gyvenimiškame cirko manieže, jis sako, kad dažniausiai jam klijuojama linksmuolio etiketė. „Draugai retai mane mato piktą ir liūdną. Tačiau galbūt toks vaidmuo man patinka labiausiai? – intriguoja menininkas V. Gigevičius. – Ne veltui sakoma, koks esi tu pats, tokie žmonės ir yra aplink tave. Manau, kad mane supa patys geriausi žmonės pasaulyje.“

Paskutinei kolekcijai intensyviai besiruošiantis kūrėjas neatskleidžia, ar žiūrovai jį išvys ant podiumo.

Ruošiantis šou netoli Žalktynės kaimelio įsikūrusiame „Dubingių žirgyne“ buvo surengta intriguojanti fotomenininkės Jelenos Gurbatovos fotosesija, kurioje dalyvavo manekenė Svetlana Nikolajeva, muzikos kūrėjas Justinas Jarutis ir daugiau žvaigždžių. „Cirkas mano galvoje“ organizatoriai pikantiškos fotosesijos rezultatus žada atskleisti ne iš karto.

V.Gigevičius rengia ne tik visuomenę šokiruojančius šukuosenų šou, bet ir stebina kirpimais unikaliose pasaulio vietose. Ekstremalius pojūčius dievinantis V.Gigevičius modelius kirpo snaudžiančio ugnikalnio viršūnėje, Prancūzijos Alpėse 3500 metrų aukštyje virš jūros lygio, o pernai ryžosi eksperimentui Atlanto vandenyno pakrantėje Nazarėje, kur susidaro didžiausios pasaulyje bangos, siekiančios net 30 metrų aukštį. V.Gigevičius pirmasis šukuosenų meistras, modelį apkirpęs oro balione 2000 metrų aukštyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.