Milano mados savaitėje – modernūs „Fendi“ kailio žaidimai

Pirma asociacija, mados industrijos atstovams kylanti išgirdus pavadinimą „Fendi”, yra kailis, oda bei nepriekaištingos kokybės aksesuarai. Kiekvieną sezoną savo kolekcijas dedikuojantys gilioms kailiadirbystės tradicijoms, milanietiškai prabangai bei moderniam požiūriui į šių dienų moterį, mados namai ir ateinančiam rudens sezonui siūlo nebijoti eksperimentuoti su brangiausiomis medžiagomis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-21 17:05, atnaujinta 2018-02-16 01:28

Karlas Lagerfeldas ir Silvia Venturini Fendi, ne vienerius metus kartu kuriantys „Fendi” kolekcijas, savo gerbėjus yra nustebinę kailiu dengtu podiumu bei mišką atkartojančiomis dekoracijomis, tačiau šį kartą pristatymo dėmesio centru tapo filmuojantys ir palubėse skraidę dronai. Jų filmuota medžiaga buvo naudojama tiesioginės šou transliacijos metu. Mados kūrėjų noras pademonstruoti susidomėjimą moderniosiomis technologijomis puikiai atsiskleidė ir pačioje kolekcijoje, kuriai parinkti griežtos struktūros suapvalinti siluetai, sportinio stiliaus elementai, ryškūs kailių deriniai.

Nors ant „Fendi” podiumo įprasta matyti futuristinio stiliaus drabužius bei aksesuarus, ateinantį rudenį mados namų klientė sieks kiek jaukesnio ir net truputį neišbaigto įvaizdžio. Pavyzdžiui, jos kailiniai atrodys tarsi išversti dėl pro siūles sprūstančio kailio, suknelės bei palaidinės bus sluoksniuotos ir dekoruotos perregimu audiniu, o kailio šaliai nerūpestingai derinami su trumpais sijonais, sportinio stiliaus švarkeliais bei ryškių spalvų „parka” tipo striukėmis.

Tai – viena jaunatviškiausių kolekcijų, pristatytų ant „Fendi” podiumo, kurioje net prabangiausi elementai atrodė eklektiškai, o griežtą futurizmą pakeitė bohemiškos idėjos ir sportinio stiliaus siluetai. Lyg norėdamas patvirtinti, kad „Fendi” klientei metas atsipalaiduoti, gerą humoro jausmą parodė ir pats K.Lagerfeldas, vienai iš manekenių davęs kailinį žaislą, atkartojantį jo paties išvaizdą.

Parengė Deimantė Bulbenkaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.