70-metis sportininkas atrodo kone perpus jaunesnis

Pažvelgę į Samą Bryantą pamanytumėte, kad puikios fizinės formos vyrukui – ne daugiau nei 40 metų. Tačiau šios mintys gerokai prasilenktų su realybe, kadangi pavydėtinų formų savininkas ir užkietėjęs sportininkas visai neseniai įžengė į garbingą 8-ąją dešimtį.

70-metis sportininkas atrodo kone perpus jaunesnis.<br>„Facebook“ nuotr.
70-metis sportininkas atrodo kone perpus jaunesnis.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 24, 2014, 9:47 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:33 PM

„Kai žmonės klausia manęs, kada galų gale „atsistatydinsiu“, atrėžiu, kad niekuomet. Kūno rengyba užsiimu jau 27-erius metus ir nežadu sustoti“, – teigia S.Bryantas, pirmąjį sykį į sportą rimtai pažvelgęs būdamas net 44-erių.

„Mano santuoka byrėjo, tad sporto salėje lankiausi tam, kad numalšinčiau savo stresą. Tuo metu nieko neišmaniau apie svorių kilnojimą ir kūno rengybą. Laimei, po 11-os mėnesių prakaito liejimo išvydau visai neblogus rezultatus, o sporto salėje dirbantis treneris pasiūlė man sudalyvauti varžybose. Tąkart pamaniau: na, kodėl gi ne?“, – prisipažįsta Samas, kolegų vadinamas tiesiog „Sonny“.

Neįtikėtina, tačiau pirmosiose savo varžybose Samas iškovojo 3 vietą tarp pradedančiųjų, 4-ąją – tarp profesionalų. Pergalė buvo tokia maloni, kad vyriškis nusprendė rimtai įnikti į kūno rengybą. Ir iki šiol Samas taip mėgsta sportuoti, kad nė nesivargina kreipti dėmesį į tuos, kurie tikina, kad vyrui tai – ne pagal amžių.

„Žmonės klaidingai mano, kad su kiekvienais metais mes senstame. Aš suvokiau, kad senti mus priverčia tik mūsų pačių mintys – kai susenstate mintyse, tuomet ir kūnas ima elgtis ir atrodyti atitinkamai. Amžius – tik nereikšmingas skaičius. Ir žinote, aš netikiu, kad esu senas – galėčiau šokti visą naktį“, – tikina S.Bryantas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?