Fėja norėjusi tapti A.Špagina virto garsenybių antrininke

Ukrainietė Anastasija Špagina išgarsėjo prieš dvejus metus dėl savo nežemiškos išvaizdos ir troškimo tapti... fėja. Dabar keistuolė pelno internautų simpatijas darydama makiažus, paverčiančiais ją garsenybių antrininke.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 21, 2014, 3:59 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 5:38 AM

Miley Cyrus, Lady Gaga, Megan Fox, Taylor Swift, Jaredas Leto, Justinas Bieberis – tai tik dalis pasaulinio garso žvaigždžių, kuriais trumpam buvo virtusi Anastasija. Nuo vaikystės besidažanti ukrainietė su malonumu kuria vaizdo pamokas savo gerbėjams, kad ir šie galėtų pasidaryti mėgstamos žvaigždutės makiažą.

Nors A.Špagina turi galimybę tapti bet kuo, ji vis dar stengiasi atrodyti lyg japoniškos animacijos veikėja. „Anime“ stilius Japonijoje ar Kinijoje ne naujiena, tačiau Ukrainoje – tai mažų mažiausiai netikėta. A.Špagina prisipažįsta, kad gatvėje praeiviai ją aplenkia, tačiau jos išvaizda „anime“ standartais yra ideali.

„Man visada patiko animaciniai filmukai, pasakos, fantastiniai filmai. Nusprendžiau, kad reikia visa tai pritaikyti savo kasdieniniame gyvenime. Dabar būdama be makiažo aš savęs nejaučiu. Tiesiog nebesijaučiu žmogumi“, – yra sakiusi A.Špagina.

Visus Anastasijos darbus pamatysite čia. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.