K.Lagerfeldas: „C.Delevingne nėra išskirtinio grožio“

Tai yra neabejotinai viena stipriausių komandų mados industrijoje: geidžiamiausias nūdienos modelis Cara Delevingne ir vienas žinomiausių visų laikų dizainerių Karlas Lagerfeldas. Vis dėlto net ir sėkmingiausi projektai, įgyvendinti su naująja Kate Moss tituluojama Cara, neįtikino ekscentriškojo dizainerio, kad jis dirba su pačiu gražiausiu modeliu pasaulyje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-28 16:45, atnaujinta 2018-02-15 01:03

80-metis aukštosios mados kūrėjas, „Chanel“ vadeles laikantis jau nuo 1983 metų, teigia, kad Cara nėra išskirtinio grožio modelis – bent jau vertinant klasikos požiūriu.

Per interviu su portalu „The Guardian“, K.Lagerfeldas teigė, kad Caros grožis yra paremtas keistomis proporcijomis.

„Ar ne Francisas Bakonas pasakė, kad grožis nebus idealus, jeigu neturės nežymaus nukrypimo nuo visuotinai priimtų proporcijų?“ – retoriškai klausė žymusis dizaineris.

K.Lagerfeldas taip pat prisipažino, kad nesižavi kai kuriais dalykais, kuriuos taip dievina C.Delevingne, pavyzdžiui: savęs fotografimo „selfie“ tipo nuotraukomis ir polinkiu kūną puošti (o gal darkyti?) tatuiruotėmis.

„Tos nuotraukos yra tiesiog siaubingos. Smakras per didelis, galva per maža – žmogus tiesiog išdarko savo išvaizdą. Tai ne kas kita, kaip elektroninė masturbacija“, – teigė dizaineris, pridurdamas, kad tatuiruotės – tai lyg miegojimas purvinoje patalynėje, kuri niekuomet neatsiskalbs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.