Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Erotinėje nuotraukų parodoje – nuogi kūnai ir daug latekso

Žavioji burleskos šokėja Dita Von Teese, apsiginklavusi peiliais ir viliojančiu korsetu, nuogybės kur tik pasisuksi ir į lateksinį kostiumą įsispraudusi aktorė Rachel Weisz – menas su aštriu erotikos prieskoniu, įamžintas velionio Bobo Carloso Clarke'o nuotraukose, jau visai netrukus šokiruos vienos Londono galerijos lankytojus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 3, 2014, 6:47 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:44 PM

Kraują kaitinančios nuotraukos Londone įsikūrusioje „The Little Black Gallery“ galerijoje bus demonstruojamos norint paminėti dešimtmetį, praėjusį nuo legendinės ir paskutinės B.C. Clarke'o parodos 2004 metais. 2006 metais garsus fotografas gyvenimą baigė savižudybe.

Naujausioje velionio fotografo parodoje lankytojai išvys keletą spalvotų ir net 18 nespalvotų, klasikinių  nuotraukų.

B.C.Clarke'as populiarumą pelnė nuotraukomis, kuriose atvaizduojamos moterys provokatorės, išsirietusios kompromituojančiomis pozomis, kuriomis siekiama sujaudinti ir sukrėsti žiūrovą.

Tarp fotografui pozavusių moterų būta ir garsenybių. Į B.C.Clarke'o objektyvą žvelgė Holivudo aktorė Rachel Weisz, kuri buvo nupaveiksluota įsispraudusi į lateksinį katės kostiumą, tuomet nėščia buvusi Yasmin Le Bon, įžymybių pamėgtas šefas Marco Pierre'as White'as ir seksualioji burleskos šokėja Dita Von Teese su jau vizitine kortele tapusiu korsetu bei prisegamomis pėdkelnėmis.

Nors kai kuriems fotografo darbai atrodo vulgarūs ir nepriimtini, B.C.Clarke'o nuotraukos vis dėlto pelnė visuotinį menininkų pripažinimą. Dabar fotografo kūriniai yra tikra kolekcininkų svajonė ir nacionalinių muziejų bei galerijų pasididžiavimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.