Elegantiškoji A.Bunikienė susidomėjo skandinaviška gatvės mada

Antradienio vakarą viename sostinės drabužių salonų vyko skandinaviškas madų šou. Madingiausius šiltojo sezono derinius pristatė lietuvių dizainerė, festivalio „Mados infekcija“ iniciatorė Sandra Straukaitė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 8, 2014, 10:11 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:15 PM

Per madų šou ji derino savo pačios kurtus drabužius su drabužių salono „Companys“ naujausiu asortimentu. S.Straukaitės nuomone, šių metų pavasarį ir vasarą dailiosios lyties atstovės turėtų papildyti savo spintas ryškiais vienspalviais rūbais, o vyrams ji rekomenduoja atkreipti dėmesį į margus drabužius.

S.Straukaitės šiltojo sezono skandinaviško gatvės stiliaus viziją įvertino gausus būrys šalies garsenybių, tarp kurių buvo galima išvysti ir, iš pirmo žvilgsnio, gatvės mada visai nesidominčias elegantiškas viešnias: Audronę Bunikienę, Rasą Arlauskienę ir kitas damas.

Skandinaviškas drabužių stilius daug metų diktuoja madas visame pasaulyje ir net neketina užleisti lyderio pozicijos kitiems, nes viskas, kas skandinaviška, žmonėms asocijuojasi su geru skoniu ir kokybe.

Iš naujo duris atvėręs drabužių salonas „Companys“ atnaujino ne tik interjerą, bet ir siūlomą asortimentą. Bene geriausia žinia laukia vyrų – pasaulyje garsaus prekės ženklo „Matinique“ drabužiai atkeliavo į Lietuvą. Nors šių drabužių kainos gana skaudžiai kandžiojasi, stilistai lyg susitarę kartoja, kad geriau turėti vieną gerą drabužį, nei kelis prastus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.