O.Pikul-Jasaitienės žvalumo šaltinis – juodoji arbata

Ką daro veiklios scenos moterys, kad po pašėlusio vakarėlio rytą atrodo taip gerai, kad pabudusi gali net nusifotografuoti ir drąsiai dalintis savo nuotraukomis socialinėje paskyroje. O ji juk negailestinga. Juodoji arbata – štai kas gelbsti atlikėją Oksaną Pikul-Jasaitienę, jei ji nusprendžia atsipalaiduoti ir išgerti taurę šampano.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 21, 2014, 12:35 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:47 PM

„Visada taip elgiuosi pabuvusi vakarėlyje – juoda arbata kažkaip mane atgaivina“, - sakė Oksana.

Žinoma, svarbiausia yra miegas ir džiugus nusiteikimas. To žinomai moteriai netrūksta – ji stengiasi į gyvenimą žvelgti teigiamai ir neįsileisti niūrių minčių.

Gebėjimas atrodyti puikiai jai jau įaugę į kraują, štai kodėl ji stengiasi rūpintis savo kūnu ir mintimis. Jei kada jaučiasi pavargusi, būtinai namuose pagalbon pasitelkia veiksmingus kremus, serumus, kaukes.

Išmanantis arbatų savybes, pasakytų, kad labai teisingai,jog Oksana pamėgusi juodąją. Pastaroji ne veltui vadinama arbatų karaliene – ji turi daug gydomųjų savybių ir todėl turi įtakos mūsų savijautai. Ji mažina cholesterolio kiekį, reguliuoja kraujospūdį, gerina virškinimo procesus.

Tad jei per šias šventes šiek tiek pavalgėte daugiau - tikrai pravers puodelis kvapnios, paprastos juodosios arbatos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.