Pavasarinės įvaizdžio improvizacijos pagal K.Rimdžių

Dairantis po parduotuvių vitrinas šį pavasarį susidaro įspūdis, kad madinga beveik viskas. Spalvinė gama, rodos, apima viską – nuo pastelinių iki ryškių fluorescentinių atspalvių. Raštai patys įvairiausi: nuo vis dar nepasitraukiančių gėlių iki griežtų geometrinių formų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 30, 2014, 2:02 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:47 AM

Siluetai skirtingi – nuo laisvai krentančių, drapiruojančių iki griežtų, pabrėžiančių moteriškas kūno formas. Kaip nepasimesti tarp visų tendencijų padeda aiškintis „Panoramos“ rubrikos „Aprangos kodas“ stilistas Kęstas Rimdžius.

„Pastelinės spalvos karaliauja jau ne pirmą sezoną. Bet šį sezoną jos yra blukinamos, pavyzdžiui, intensyviai mėtinė, pereina į švelniai mėtinę, intensyviai persikinė – į švelniai persikinę. Derinkite nesuderinama

Pasak K.Rimdžiaus šį sezoną madistės turėtų atkreipti dėmesį į prigesintas spalvas ir įsigyti bent vieną pastelinių atspalvių drabužį. Su kuo jį nešioti? Šiandien labiausiai džiaugiasi tos, kurios mėgsta derinti, regis, visiškai nesuderinamus dalykus. Raštų kokofonija – „ant bangos”, tad nebijokite derinti langelius su brūkšneliais, brūkšnelius su taškeliais, taškelius su gėlių ornamentika.

Tas pats principas persikelia ir į medžiagiškumą. Nepamirškite, kad labai madingai atrodysite sluoksniuodami drabužius, pavyzdžiui, šilkinė palaidinė, sportinis džemperis ir sportiniai bateliai arba gėlėtos kelnės, vyriški marškiniai, voko formos rankinė ir aukštakulniai bateliai – puiku! Vyrų apranga įgyja žaismingumo.

Vyrams šį sezoną Kęstas Rimdžius turi kelias rekomendacijas. Pirma, juodą kostiumą metas keisti į visų atspalvių mėlyną. Nebijokite dvieilio užsegimo švarkų, tobulai derančių tiek su klasikinėmis kelnėmis, tiek prie džinsų.

Taip pat atkreipkite dėmesį į dryžuotus ir languotus kostiumus – vyrų apranga tampa žaismingesnė, jaunatviškesnė, ryškesnė. Ir dar – nepamirškite vasarai pasikeisti tamsių atspalvių kaklaraiščių ir fantazijų į spalvotus, kurie pagyvins visą vyriškos aprangos ansamblį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.