V.Jakučinskaitė dėlioja paskutinius akcentus prieš madų šou

Šimtai telefono skambučių ir elektroninių laiškų, daugybė dalykų, kuriais privalu pasirūpinti, antraip pristatymas nebus toks, kokį visuomet įsivaizdavai ir planavai. Susitikimai, suknelių matavimai, paskutiniai renginio planavimo akcentai, galybė nemigos valandų ir... malonus, širdį kutenantis jaudulys – metus lauktas kolekcijos „Suknelės išpažintis“ pristatymas visai čia pat.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-07 18:03, atnaujinta 2018-02-14 05:15

Jau rytoj kviestiniai svečiai žengs „Pirklių klubo“ laiptais į sofistikuotą Merkurijaus salę įvertinti dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės naujosios proginių suknelių kolekcijos, jau rytoj Viktorijos klientės, partneriai ir geriausi bičiuliai dauš vyno taures už madą ir grožį, o finalinius modelius nulydės aplodismentai gyvomis gėlėmis skęstančioje salėje.

Jau šį ketvirtadienį „Pirklių klube“ dizainerė pristatys proginių suknelių kolekciją „Suknelės išpažintis“.

Pristatymas bus išties išskirtinis: specialiai iš Olandijos atskrenda atlikėja Migloko, kuri kartu su orkestru „Džiazuojanti klasika“ atliks muzikinę dalį, pristatymo scenografiją kuria aktorius Gytis Ivanauskas, o podiumo dekoracijos yra kuriamos iš gyvų gėlių.

„Dabar tik belieka laukti rezultato“, - šypsosi Viktorija.

„Kokia bus naujoji kolekcija? Tai suknelės, skirtos ypatingoms gyvenimo akimirkoms. Progoms, kai galime peržengti rutinos užburtą ratą ir atsiduoti magiškam jausmui“, - melancholiškai pasakoja Viktorija Jakučinskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: sulaikyti asmenys, įtariami L. Volkovo užpuolimu