Karlas Lagerfeldas išleis knygą apie savo katės gyvenimą

Garsusis ir charizmatiškasis dizaineris Karlas Lagerfeldas savo mylimai katei nusprendė dedikuoti ištisą knygą. Rugsėjo 15 dieną prekyboje turėtų pasirodyti knyga pavadinimu „Choupette: The Private Life of a High-Flying Fashion Cat“.

Charizmatiškasis Karlas Lagerfeldas nusprendė išleisti knygą apie prabangų savo katės gyvenimą.
Charizmatiškasis Karlas Lagerfeldas nusprendė išleisti knygą apie prabangų savo katės gyvenimą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 15, 2014, 1:30 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 11:35 PM

„Chanel“ mados namų kūrybos direktorius K.Lagerfeldas savo mylimąją amžiaus 3 metų siamo veislės katę kaip itin mylimą augintinį išaukštindavo visada. Tačiau tikriausiai mažai kas tikėjosi, kad apie ją bus išleista visa knyga.

Būsimame leidinyje bus publikuojami atskiri skyriai iš katės Choupette gyvenimo. 12,96 Didžiosios Britanijos svarų sterlingų kainuosiančioje knygoje bus rašoma apie dietas, grožį, sveikatą ir madą.

Kavos stalelio knygoje bus atskleisti visi prabangiosios katės gyvenimo užkulisiai, daugybė įdomių detalių. O intriguojančių faktų tikrai bus, mat katės Choupette gyvenimas – it tikros karalienės. Skaitytojai sužinos tokius intriguojančius faktus, kaip pavyzdžiui, tai, kad kate rūpinasi net dvi tarnaitės...

Tačiau knyga apie jo katės gyvenimą – ne pirmas toks keistokas su K.Lagerfeldu susijęs projektas. Neseniai buvo pristatytas kailinis aksesuaras su jo paties atvaizdu.

Tik ką „Fendi“ mados namai išleido limituotą 600 vienetų rankinių pakabučių seriją, pavadintą „Bag Boy Karlito“. Vasario mėnesį Milano mados savaitės metu pristatytas aksesuaras-K.Lagerfeldo mini kopija pralinksmino daugybę jo gerbėjų. Jį pristatė pati dizainerio mūza, supermodelis Cara Delevingne.

Praėjusį mėnesį pradėtas sudarinėti ir sąrašas, norinčiųjų įsigyti madingą charizmatiškojo dizainerio mini „kopiją“ pagamintą iš audinės, lapės ir ožkos kailio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.