Niujorko mados savaitė: „Ralph Lauren“ pakvietė į safarį

Niujorko mados savaitėje „Ralph Lauren“ mados namų pristatytą kolekciją būtų galima apibūdinti kaip „safario glamūrą“. Būtent safaris ir jam būdingi spalviniai tonai įkvėpė naujausią, 2015 metų pavasario ir vasaros kolekciją.

„Ralph Lauren“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>AP nuotr.
„Ralph Lauren“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 16, 2014, 5:39 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 6:39 PM

Nors kolekcijos tema ir neskamba labai įspūdingai, tačiau „Ralph Lauren“ padirbėjo iš peties, nes naujausi modeliai spindi elegancija ir prabanga. Pavyzdžiui, medvilnės audinio švarkai didelėmis kišenėmis dizaineris siūlo derinti su blizgiais šilkiniais sijonais ar priešingai – lengvas palaidines su rudos odos kelnėmis.

Pasirinkęs tokią tematiką Ralphas Laurenas neatsisakė ir ir ryškių, šiltajam sezonui būdingų spalvų – rožinės, geltonos, violetinės. Iš tokių spalvų jis pasiuvo ir keletą vakarinių suknelių modelių, lietpalčių ar kombinezonų. Tokios spalvos išties puikiai dera su safario tematiką atspindinčia chaki spalva bei visais jos atspalviais.

Nemažai dėmesio dizaineris skyrė ir aksesuarams, kurie ant podiumo sublizgėjo tiesiogine to žodžio prasme. Kiek paprastesni kolekcijoje – kasdieniai aksesuarai: klasikinio ar sportinio stiliaus rankinės, klasikinių modelių aukštakulnės basutės. Na ir, žinoma, kaip be stilingų saulės skrybėlių?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.