Rudeniška vyriško devintojo dešimtmečio interpretacija

Šiek tiek eklektikos, visiškai pakeistos moteriškos figūros proporcijos ir naujas požiūris į miesto moterį. Devintasis dešimtmetis simbolizavo stiprios karjeristės iškilimą ir sukūrė savimi pasitikinčios ir vyrui nenusileidžiančios moters idealą. Dėl to ji nevengė šiek tiek vyriško, griežto ir moterišką siluetą slepiančio įvaizdžio, dalykiškų pilkų ir mėlynų tonų, išdidintų formų.

Devintojo dešimtmečio įkvėpta moteris šį sezoną turėtų žvalgytis į pilko metalo spalvos aksesuarus, kuo kampuotesnius siluetus ir pagarbią baimę keliančius aprangos derinius.<br>AP nuotr.
Devintojo dešimtmečio įkvėpta moteris šį sezoną turėtų žvalgytis į pilko metalo spalvos aksesuarus, kuo kampuotesnius siluetus ir pagarbią baimę keliančius aprangos derinius.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Deimantė Bulbenkaitė

Sep 22, 2014, 9:03 AM, atnaujinta Jan 30, 2018, 4:24 AM

Kurį laiką nebijojusi žaisti su savo moteriškumu, šiandieninė karjeros aukštumų siekianti mados gerbėja rudenį ir žiemą taip pat atsigręš į griežtesnį stilių, drąsiau derins bent keletą aprangos sluoksnių ir rinksis neutralią spalvų paletę.

Jos spintoje būtinai atsidurs bent kelios poros griežtų smailianosių aukštakulnių, keturkampio formos lagaminėlį primenanti rankinė, kiek per didelis paltas išplatinta pečių linija.

Stipri moteris buvo kertinis ne vienos kolekcijos motyvas. Itin puikiai devintojo dešimtmečio kostiumo idėją interpretavo „Givenchy“ dizaineris Riccardo Tisci, pristatęs kiek per didelius kelnių kostiumus ir griežto kirpimo marškinius. Nuo jo neatsiliko ir elegantiškesnė, bet minimalizmą vis dar dievinanti „Dior“ moteris, pavojingai atrodė ir visą pilkų atspalvių paletę išmėginusi „Balenciaga“ mūza, vilkėjusi masyvų švarką, o liemenį suveržusi dideliu metaliniu diržu.

Devintojo dešimtmečio įkvėpta moteris šį sezoną turėtų žvalgytis į pilko metalo spalvos aksesuarus, kuo kampuotesnius siluetus ir pagarbią baimę keliančius aprangos derinius. Be to, juk kas gali būti labiau intriguojamo nei po vyriško stiliaus kelnėmis pasimatanti smaili metalinė aukštakulnių pakulnė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.