„Versace“ atsisakė prabangių suknelių

Milano mados savaitė išties išsiskyrė tuo, kad ne tik atsigręžė atgal į 8-ąjį ir 7-ąjį dešimtmečius, tačiau ant podiumų pristatytos kolekcijos buvo kur kas paprastesnės ir kasdieniškesnės nei įprastai. Tokia tendencija paveikė net prabangą mėgstančius „Versace“ mados namus.

„Versace“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>Scanpix nuotr.
„Versace“ 2015 m. pavasario ir vasaros kolekcija.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 28, 2014, 8:21 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 8:20 AM

Milane pristatytoje kolekcijoje 2015 metų pavasariui ir vasarai buvo parodytos vos kelios išties prabangios vakarinės suknelės. Dizainerė Donatella Versace šį kartą kurdama kolekciją labiau orientavosi į jauną merginą nei brandžią moterį. Apskritai, pasak jos, buvo labiau koncentruotasi į dienai skirtus apdarus, mat tai reiškia žingsnį į naują erą, kada prabangūs vakariniai rūbai aiškiai atskiriami nuo dienai skirtų modelių.

Nors kolekciją įprastai daugiausia sudaro įvairios suknelės, šį kartą mados namai pristatė daug trumpų palaidinių bei mini sijonų derinių. Kolekcijoje įvairiaspalviai dominuoja modeliai, įmituojantys tinklą – lazerio kirpimo būdu odoje išpjaustyti šimtai kvadratėlių. Dominuojančiu koelkcijos motyvu tapo ir žiedai: tiek jų spaudiniai, tiek „iškirpti“ sijonuose ar palaidinėse.

Labiausiai dizainerė susikoncentravo į šias spalvas: pastelines rožinę ir mėlyną bei juodą, baltą ir raudoną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.