Seksualūs Helovino kostiumai – arti beprotybės ribos

Nėra nieko blogo per Heloviną pasipuošti seksualiu kostiumu. Vis dėlto paskutiniu metu sąvoka „seksualus“ prekybininkai ėmė piktnaudžiauti. Tad nuo šiol, kai jau peržengta absurdo riba, seksualus gali būti ir aštuonkojis, ir kostiumas, skirtas apsisaugoti nuo ebolos.

Prekybininkai įsitikinę, kad bet koks Helovino kostiumas turi būti seksualus. Visai nesvarbu, kaip kvailai tai atrodo.<br>"Yandy" nuotr.
Prekybininkai įsitikinę, kad bet koks Helovino kostiumas turi būti seksualus. Visai nesvarbu, kaip kvailai tai atrodo.<br>"Yandy" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2014, 8:29 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 4:43 AM

Seksualumas tapo magišku žodžiu, parduodančiu net šlamštą. Ir vis dėlto kyla klausimas, kas Helovinui norėtų apsirengti seksualiu Brajano iš „Šeimos bičo“ (angl. „Family Guy“) kostiumu?

Tokiais kostiumais iškreipiama tikroji Helovino dvasia. Tradiciškai šios šventės kostiumai imituoja antgamtines ir baisias būtybes: vaiduoklius, raganas, velnius ir skeletus. Taip pat idėjų semiamasi iš fantastikos kūrinių, komiksų.

Naujienų portalas lrytas.lt surinko keisčiausių kostiumų, kuriuos pardavėjai pristato kaip itin seksualius Helovino apdarus, galeriją. Kviečiame jus, vertinant nuotraukas, išrinkti blogiausią Helovino kostiumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.