„Stiliaus“ nuosprendis: šios savaitės stilingiausios

Gero skonio pavyzdys – koks jis? „Stilius“ siūlo įsižiūrėti į garsius žmones, iš kurių galime pasimokyti, kaip patraukliai atrodyti.

Iš kairės: Indrė Kavaliauskaitė, Natalija ir Sigitas Martinavičiai, Rosie Huntington-Whiteley.<br>AOP ir V.Ščiavinsko nuotr.
Iš kairės: Indrė Kavaliauskaitė, Natalija ir Sigitas Martinavičiai, Rosie Huntington-Whiteley.<br>AOP ir V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Jan 4, 2015, 5:48 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 1:45 AM

Natalija Martinavičienė

Klasikinės muzikos muzikanto apdovanojimo vakarui viešbutyje „Stikliai Relais & Chateaux“ verslininkė pasirinko juodo aksomo „Patrizia Pepe“ suknelę. Prie jos priderino juodus aukštakulnius batelius ir „Furla“ rankinę.

Indrė Kavaliauskaitė

Televizijos laidų vedėja legendiniame sostinės restorane „Neringa“ Kalėdas šventė pasipuošusi elegantiškai – vilkėjo iš svečios šalies parsivežta suknele, avėjo akį traukiančius sidabrinius „Jimmy Choo“ batelius.

Rosie Huntington-Whiteley

Modelis į restoraną Holivude išsiruošė vilkėdama itin madingą derinį: „Mateo“ šviesų meškėno kailio švarkelį, odines kelnes ir verstos odos aukštakulnius virš kelių. Ansamblį užbaigė sidabro siūlais siuvinėta rankinė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.