Kardashian seserys užsimojo diktuoti vaikiškų drabužių madas

Garsiosios Kardashian klano seserys Kim, Kourtney ir Khloe toli gražu nėra mados pasaulio naujokės. „Kardashian Kollection“ apdarai jau pelnė savo vietą moterų garderobe, dekoratyvinės kosmetikos linija – garbingą vietą stalčiuje, o štai dabar savo eilės laukia ir vaikiškų drabužėlių kolekcija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 20, 2015, 8:30 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 3:32 PM

Nuo švelniai rausvos spalvos tiulio sijonėlių ir nėriniuotų suknelių iki odos atraižomis nusagstytų megztinių – garsios moterys stengiasi pasiūlyti kuo įvairesnių drabužių modelių.

Vidutiniškai „Kardashian Kids“ kolekcijos vaikiškų drabužėlių kaina siekia 15 svarų sterlingų. Tiesa, ne prie visų jų kūrimo Kim, Khloe ir Kourtney prisidėjo tiesiogiai, tačiau kiekvienas drabužėlis buvo kruopščiai apžiūrėtas ir įvertintas garsiųjų seserų.

Kolekcija prekiaujanti vaikiškų prekių parduotuvė „Toys R Us" tikina, jog drabužėliai yra kuriami pagal naujausias mados tendencijas, didelį dėmesį skiriant audiniams, jų švelnumui ir kokybei.

Nors Kourtney atžalas (sūnų Masoną ir dukterį Penelopę) mielai rengia savo prekės ženklo kūriniais, Kim pirmagimės North garderobe dominuoja reperio Kanye Westo kurti apdarai.

Antradienį Kim sulaukė pasipiktinimo bangos iš gerbėjų. Garsi moteris į socialinio tinklo „Instagram“ paskyrą įkėlė dukros nuotrauką, kurioje ši vilki K.Westo kurtą vaikišką neperšaunamą liemenę. Gerbėjai spėliojo, kam dar nė vienerių metų neturinčiai mažylei reikalinga tokia dviprasmiška aprangos detalė ir garsiąją mamytę vadino „eiline mados auka“.

Daugiau mados pasaulio naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.