Grožio pamokos: stilingiausi R. Arlauskienės aprangos deriniai

Verslininkė Rasa Arlauskienė – moteris, kuri per savaitę dalyvauja keliuose vakarėliuose ir pati juos rengia – jau senokai perkandusi nepriekaištingo įvaizdžio subtilybes.

Rasos stilius – elegantiškas, moteriškas, žavintis paprastumu.<br>LR archyvo nuotr.
Rasos stilius – elegantiškas, moteriškas, žavintis paprastumu.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 7, 2015, 4:05 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 4:10 PM

„Kai žvelgiu į save nuotraukose, darytose prieš kelerius ir daugiau metų, matau, kad atrodau skirtingai – kartais itin jauna, o kartais gerokai vyresnė nei dabar. Stiliaus pokyčiai – tai savęs ieškojimas: kokia šukuosena, rūbai vis dėlto geriausiai mane atspindi? Dabar žinau, kas išliks madinga ar bent jau nejuokinga net ir vėlesnėms kartoms.

Būtų puiku, jei mūsų vaikystėje būtų buvę lietuvių dizainerių – tokių kaip šiandien, tikrų savo srities specialistų, ar bent jau prieinamos informacijos apie užsienio kūrėjus. Dabar tereikia domėtis jais, sekti, įsižiūrėti į jų kūrybą ir bandyti panašiai kurti savo įvaizdį – rafinuotą, išskirtinį, bet kartu ir subtilų“, – žurnalui „Stilius“ yra sakiusi R.Arlauskienė.

Moteris vadovaujasi taisykle, kad pasiruošimas renginiui, vakarėliui nėra sudėtingas, jei viskas apgalvota. Tad prieš pat šventę nereikėtų eksperimentuoti nei su stiliaus transformacijomis, nei renkantis grožio specialistus. Net nutarusi ką nors nauja nusipirkti parduotuvėje ar kitaip nei įprastai atrodyti, visada Rasa pasitaria su stilistu, bičiuliu ir kolega Mantu Petruškevičiumi.

Makiažas – kuo paprastesnis. Tiek dieną, tiek vakare Rasa naudoja skystą veido pudrą. Vakare verslininkė paryškina akis, ypatingomis progomis raudonai pasidažo lūpas.

Tačiau tikrai graži moteris gali būti tik ta, kuri pasitiki savimi. Tuo tarpu R.Arlauskienė ne kartą sakė, kad ji pati pasitikėjimo savo išvaizda įgavo tik bėgant metams.

„Visada šiek tiek jaučiausi bjauriuoju ančiuku: dvi pelenų spalvos kasytės, strazdanos, reti dantukai, pernelyg didelis liesumas, o kontrastui – apvalūs žandukai. 

Moters išvaizda gerėja jai bręstant, įgaunant pasitikėjimo savimi, lavinant protą, užsiimant saviugda. Būtent vidinė gera būsena, spinduliuojama teigiama energija ir entuziazmas bei meilė viskam, ką darai, žavi aplinkinius kur kas labiau nei tobulas išorinis grožis, o pačiai padeda nesureikšminti atsirandančių mimikos raukšlelių ar riebaliukų aplink liemenį“, – yra sakiusi Rasa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.