„Fashion bazaar“ mugės metu patarimais dalinsis stilistė Agnė Gilytė

Kovo 16-17 dienomis Vilniaus „Litexpo“ parodų rūmuose vyks žinomiausia mados mugė „Fashion bazaar“.

 Agnė Gilytė.<br> Agatos Gri nuotr.
 Agnė Gilytė.<br> Agatos Gri nuotr.
 Agnė Gilytė.<br> Agatos Gri nuotr.
 Agnė Gilytė.<br> Agatos Gri nuotr.
 Agnė Gilytė.<br> Agatos Gri nuotr.
 Agnė Gilytė.<br> Agatos Gri nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-03-16 14:29, atnaujinta 2018-03-16 14:45

Lietuvos valstybės atkūrimo proga organizuojamas renginys bus kitoks nei įprastai – lankytojų lauks ne tik lietuviškų gaminių prekeiviai, bet ir vyks nemokamos paskaitos, kurias ves mados, grožio ir sveikatos ekspertai, tarp kurių ir žinoma stilistė Agnė Gilytė.

Renginio organizatorė, dizainerė ir „Ingrid Inži“ mados namų įkūrėja Ingrida Rutkauskaitė – Naujokė teigia, kad Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio proga Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje organizuojamų mugių metu lankytojams dovanojamos nemokamos paskaitos tema „Moterys atrasime meilę sau”.

„Norime paskatinti Lietuvos moteris labiau mylėti save, suprasti, kokios jos yra nuostabios ir išmokyti puoselėti savo grožį, stiprinti kūną ir ugdyti asmenybę. Ta proga surinkome geriausių specialistų komandą, kurie nemokamai papasakos ir išmokys rūpintis savimi, suteiks pasitikėjimo, vertingų žinių ir naudingų patarimų“, – teigia Ingrida.

Šeštadienį, nuo 11 iki 15 valandos mugės lankytojai galės apsilankyti net 5 nemokamose paskaitose. Psichologė Ramunė Murauskienė skaitys paskaitą skirtą (ne)tobuloms moterims ir kvies pamilti save tokią kokia esi.

Ji atkreips dėmesį į kritusią moterų savivertę ir liguistą polinkį bei pasiryžimą keisti savo išvaizdą plastinėmis operacijomis ar aukoti savo poreikius bei norus siekiant įtikti kitiems. Visažo meistrė Julia Estko ves praktinį seminarą, kurio metu mugės lankytojos išmoks išsirinkti tinkamas kosmetikos priemones ir pasidaryti nepriekaištingą makiažą.

Trenerė ir sveikos gyvensenos specialistė Rasa Vilkienė kvies moteris pasiruošti vasarai ir susigrąžinti formas, sustiprinti kūną bei pagerinti bendrą savijautą.

O stilistė Agnė Gilytė duos naudingų patarimų kaip išsirinkti sau tinkamus drabužius atsižvelgiant į figūros tipą, kaip susikurti stilingus aprangos derinius ir kaip protingai apsipirkti išvengiant nereikalingų drabužių įsigijimo.

„Mugė yra ta vieta, kur galima nusipirkti daugybę drabužių ir aksesuarų, todėl tampa neįtikėtinai sunku įsigyti tik tai kas tinka ir tik tiek kiek reikia.

Formuojant šiltojo sezono garderobą svarbu žinoti, kad šiandieninė mada yra labai išliberalėjusi tad madinga praktiškai viskas. Mano siūlomi TOP 3 „must have“ drabužiai yra akį traukiančių spalvų moteriški kostiumai, lietpalčiai, išsiskiriantys neįprastais kirpimais ir, žinoma, iš mados neišeinantys džinsai.

Madingiausios šių metų spalvos – violetinė, chaki, butelio žalia, murzina rožinė ir visos tarsi su pienu skiestos spalvos – žalsva, gelsva ir t.t. Be jau aptartų spalvų svarbu paminėti ir įvairius raštus, tad verta įsigyti ir tai kas languota, taškuota, marginta masyviomis gėlėmis. Visus šiuos raštus galima drąsiai derinti tiek tarpusavyje, tiek su vienspalviais drabužiais.“, – patarimais dalijasi A. Gilytė.

Jau šį penktadienį (10 – 20 val.) ir šeštadienį (10 – 18 val.) „Litexpo“ parodų rūmuose vyks nemokama „Fashion bazaar“ mados mugė, kuri sukvies sostinės stileivas atnaujinti pavasariui ne tik garderobą, bet ir žinias apie sveikatą, grožį ir madą! O kovo pabaigoje renginys persikels ir į Kauną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.