Moteris metus gėrė vandenį su medumi: rezultatai nustebino

„Dar prieš keletą metų medus su citrina buvo tai, ką gerdavau peršalus. Tačiau vien šis gėrimas nedaug tepadėdavo, todėl buvau skeptiška pradedama šį eksperimentą“, – pasakojo Crystal Davis iš Australijos.

Moteris metus gėrė vandenį su medumi: rezultatai nustebino.<br>123rf nuotr.
Moteris metus gėrė vandenį su medumi: rezultatai nustebino.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 3, 2019, 3:43 PM

Prieš metus moteris nusprendė gerti vandenį su medumi ir citrina kasdien. Ji tikina, jog rezultatai tiesiog stulbinantys. „Ištisus metus nesergu gripu, nė karto neperšalau, manęs nekankina skrandžio skausmai“, – tikina Crystal.

Moteris pripažįsta, jog kartais vis tiek jausdavosi pavargusi, jai skaudėdavo galvą. Tačiau taip įvykdavo dėl sunkios dienos darbe ar kitų priežasčių. „Kai tik sugrįždavau prie savo rėžimo, viskas dingdavo“, – teigė Crystal.

Atsisakė kavos

Crystal atsisakė rytinio kavos puodelio, bet ir be jo sugeba nuo pat ryto būti žvali. „Vanduo su medumi ir citrina yra pirmas dalykas, kurio noriu rytais. Išgėrusi jo jaučiuosi žvali, kupina energijos. Man nebereikia kavos“, – sakė moteris.

Iš pradžių Crystal artimieji netikėjo, kad jai kaip nors gali padėti vandens su medumi ir citrina gėrimas. Nors moteris bandė juos „užkrėsti“ sveiku gyvenimo būdu, tačiau jie buvo skeptiški.

Tik po to, kai šeimos gydytoja apžiūrėjo Crystal ir patikino, jog jos organizmas visiškai sveikas, o tyrimų rezultatai geresni nei iki šiol, moters šeima pagaliau patikėjo jos stebuklinguoju receptu.

„Jie sakė, kad tai tiesiog neįtikėtina, bet rezultatai buvo akivaizdūs. Aš tikrai buvau daug sveikesnė ir daug geriau jaučiausi. Dabar man smagu žinoti, kad savo pavyzdžiu užkrėčiau ir juos“ – teigė Crystal.

Crystal receptas

„Mano receptas labai paprastas. Jums tereikia pusės citrinos sulčių, šaukštelio ekologiško medaus ir standartinio puodelio karšto vandens. Vandeniui leiskite šiek tiek pravėsti, tačiau ne iki galo, nes jame turi ištirpti medus. Ir viskas – gėrimas paruoštas“, – savo receptu dalinosi Crystal.

Tiesa, moteris pastebėjo, kad iš pradžių naudoti pusės citrinos sultis gali būti kiek per daug. Esą daug kam gali nepatikti pernelyg rūgštus skonis. Crystal šeimos natriai įprastai išgeria medaus gėrimą su ketvirtadalio citrinos sultimis.

Nuo skrandžio ir peršalimo

Crystal tikina, kad šis „stebuklingas“ gėrimas, kaip profilaktikos priemonė, gelbsti nuo įvairių sveikatos sutrikimų. Esą visų pirma jis apsaugo nuo įvairių infekcijų. „Šis gėrimas yra pirmas dalykas, kuris patenka į organizmą ryte. Jis apsaugo nuo vidurių užkietėjimo, valo šlapimo takus“, – tikino moteris.

Be to, Crystal tikina, kad šis gėrimas gerina virškinimą. „Medus turi antibakterinių savybių, saugo nuo skrandžio infekcijų, išvalo toksinus. Citrina skatina kepenų veiklą. Tai taip pat puikus būdas išlaikyti normalų kūno svorį“, – teigė Crystal.

Medaus ir citrinų gėrimą ji pamėgo dar ir todėl, kad jis esą padeda išsaugoti skaisčią odą.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2015 metų rugsėjo 15 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.