Paprastas būdas atsikratyti „moteriškų ūsiukų“

Kaip žinoma, plaukeliai virš lūpų auga ne tik vyrams. Nors įprastai moterys turi šviesius ir plonus plaukelius, kurių beveik nesimato, kai kurios dailiosios lyties atstovės kenčia dėl išdygstančių tamsių ir storų plaukelių. Ką daryti?

Kai kurioms moterims auga tamsesni ir šiurkštūs plaukeliai virš lūpų.<br>123rf nuotr.
Kai kurioms moterims auga tamsesni ir šiurkštūs plaukeliai virš lūpų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 25, 2016, 8:00 AM, atnaujinta May 31, 2017, 3:42 PM

Liaudiškos priemonės gali pagelbėti ne tik siekiant išvengti įvairiausių ligų, bet ir saugant savo grožį. Be abejo, visuomet galima rinktis ir įvairiausias depiliavimo priemones ar šalinti juos pincetu, tačiau yra ir visai neskausmingų būdų.

Jei norite pasigaminti priemonę nuo „moteriškų ūsiukų“ namuose, jums reikės: 2 valgomųjų šaukštų medaus, vieno valgomojo šaukšto avižinių miltų ir 2 valgomųjų šaukštų citrinų sulčių.

Pirmiausia jums reikia avižinių miltų, juos geriausia pasigaminti iš avižinių dribsnių – tiesiog sumalkite juos kavamalėje. Tuomet sumaišykite visus produktus ir tepkite ant odos virš lūpų. Palaikykite 15 minučių ir tada nuplaukite šiltu vandeniu.

Procedūrą kartokite 3 kartus per savaitę. Po mėnesio plaukeliai turėtų išnykti. Nors palaukti tikrai reikės, bet rezultatas bus to vertas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.