Pigiau nebūna: būdas susigrąžinti odos jaunystę

Norite, kad jūsų oda net įžengus į ketvirtą dešimtį atrodytų kaip dvidešimties? Čiupkite dantų šepetėlį! Taip, taip, būtent jį. Moterys, išbandžiusios šį triuką, teigia besidžiaugiančios paprasta, nebrangia, bet veiksminga odos grožio ir sveikatos priemone, pranešė hellobeautiful.com.

Grožio tinklaraštininkė, pasivadinusi „Vibratibg Youth“ tikina, kad pati dantų šepetėliu veidą reguliariai šveičia jau penkiolika metų, todėl atrodo tarsi dvidešimties<br>123rf nuotr.
Grožio tinklaraštininkė, pasivadinusi „Vibratibg Youth“ tikina, kad pati dantų šepetėliu veidą reguliariai šveičia jau penkiolika metų, todėl atrodo tarsi dvidešimties<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-21 06:41, atnaujinta 2017-05-28 05:04

Grožio tinklaraštininkė, pasivadinusi „Vibratibg Youth“ tikina, kad pati tai reguliariai daro penkiolika metų, o jos oda iš tiesų atrodo tarsi dvidešimties. Idėjos šveisti odą dantų šepetėliu autorė buvo jos mama. Ši po vieno apsilankymo grožio salone, kur jai atlikta procedūra brangiu eksfoliatoriumi, tik pasijuokė, kai jai buvo pasiūlyta tokį aparatą įsigyti.

Išradinga moteris nužygiavo į pirmą pasitaikiusią parduotuvę ir nusipirko dantų šepetėlį švelniais šereliais vos už dolerį ir juo kelis kartus per savaitę ėmėsi šveisti savo veido ir kaklo odą švelniais sukamaisiais judesiais. Iš pradžių moteris pastebėjo, kad jos veido poros tapo švaresnės, o tai leido užkirsti kelią dažnokai iššokdavusiems spuogeliams. Tačiau po kurio laiko ji pastebėjo, kad jos oda atrodo ir sveikesnė, stangresnė bei gyvybingesnė.

Kodėl dantų šepetėlio techniką išbandyti verta?

Yra kelios priežastys. Pirmiausia, švelnus šveitimas aktyvina kraujotaką. Kraujas perneša deguonį ir maistines medžiagas į odos ląsteles. Valydami odą tarsi ir pamaitinate. Kai odos mitybiniai procesai vyks nuolat, oda greičiau regeneruosis.

Šveitimas taip pat padeda pašalinti negyvas odos ląsteles. Deja, su amžiumi šis procesas lėtėja, todėl jai būtina pagalba.

Dantų šepetėlio panaudojimas šveičiant veidą dar leidžia išvengti porų užsikimšimo.

Be to, šveisdami veidą tarsi jį masažuojate, paveikiate ir veido raumenis. Jų stimuliavimas veikia tarsi treniruotė ir lemia veido stangrėjimą.

Kaip atlikti procedūrą?

Nusipirkite dantų šepetėlį, kuri naudosite tik veido odai. Svarbu, kad jis būti tik minkštais šereliais. Per kietu šepetėliu prisidarysite daugiau bėdos, nei naudos.

Nuprauskite veidą ir kaklą šiltu vandeniu. Jei jūsų oda sausa, reikėtų naudoti drėkinamąjį prausiklį. Jei oda riebi – tokio tipo odos priežiūrai skirtas priemones.

Ant dantų šepetėlio užtepkite šiek tiek odos valymui skirtos priemonės. Tai palengvins slydimą odos paviršiumi.

Sukamaisiais judesiais, pernelyg nespaudžiant šveiskite visą veidą ir kaklą, vengdami akių srities.

Tiesa, po procedūros odas bus kiek paraudusi. Tačiau įprastai paraudimas greitai išnyksta.

Po procedūros visuomet sudrėkinkite odą įprastomis priemonėmis. Tiesa, jei šveitimą atliekate dieną, rinkitės priemones su apsauga nuo saulės, patartina 30 SPF.

Procedūrą rekomenduojama atlikti kelis kartus per savaitę. Taip galėsite džiaugtis atjaunėjusia ir sveika oda.

Perspėjimas: priemonė gali būti netinkama itin spuoguotai odai. Jei nesate užtikrinti dėl savo odos būklės, vertėtų kreiptis gydytojo dermatologo konsultacijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.