Tik du kartai per dieną ir pamiršite riebalus ant pilvo

Receptų, kaip atsikratyti pilvo riebalų, apstu, tačiau nesureguliavus mitybos ir fizinio aktyvumo rėžimo, vargu, ar didelių rezultatų pavyks pasiekti. Tačiau greta šių visiems žinomų priemonių, galite išbandyti ir vieną „pagalbininką“.

Juodgrūdė – vienmečio vėdryninių šeimos augalo sėklos, savo išvaizda primenančios juodas mažytes ašaras ar lašelius.<br>123rf nuotr.
Juodgrūdė – vienmečio vėdryninių šeimos augalo sėklos, savo išvaizda primenančios juodas mažytes ašaras ar lašelius.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2016, 6:41 PM, atnaujinta May 14, 2017, 9:10 AM

Tai – juodgrūdė. Juodgrūdė – vienmečio vėdryninių šeimos augalo sėklos, savo išvaizda primenančios juodas mažytes ašaras ar lašelius.

Tai – stebuklingas vaistas, plačiai naudojamas liaudies medicinoje ir ne tik lieknėjimui. Juodgrūde gydomi pūliniai, votys, gyvatės įkandimai, uždegimai, net pasiutligė.

Šio sėklos stimuliuoja smegenų veiklą ir gerina virškinimą, o jose esančios polinesočiosios riebiosios rūgštys stiprina imunitetą, slopina alergines reakcijas, teigiamai veikia įvairius medžiagų apykaitos procesus. Svarbu ir tai, kad juodgrūdė pasižymi organizmą valančiu poveikiu.

Nftips.com pataria ryte ir vakare pasigaminti tokį mišinį: pusę šaukštelio juodgrūdės sėklų sumaišyti su dviem šaukšteliais natūralaus medaus ir puodeliu drungno vandens. Gerkite ryte ir vakare po lengvo valgio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.