Šio to įbėrę į vonią beregint sulieknėsite ir geriau pasijusite

Magnio druska dar vadinama angliška arba Epsom. Tai natūraliai susidarantis mineralų junginys – magnio sulfato heptahidratas.

Įrodyta, kad magnio sulfatas pasisavinamas per odą, tad vonia su Epsom druska yra malonus ir lengvas būdas pagerinti savijautą ir sveikatą.<br>123rf nuotr.
Įrodyta, kad magnio sulfatas pasisavinamas per odą, tad vonia su Epsom druska yra malonus ir lengvas būdas pagerinti savijautą ir sveikatą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 19, 2016, 11:52 AM, atnaujinta Apr 17, 2017, 1:28 PM

Magnis dalyvauja daugybėje organizmo procesų, reguliuoja enzimų veiklą, mažina uždegimus, gerina raumenų ir nervų funkcijas. Magnio sulfatas gerina medžiagų įsisavinimą ir šalina toksinus, rašo healthy-holistic-living.com.

Tiesiog įberkite du puodelius šios druskos į vonią ir pagulėkite 15-20 minučių tris kartus per savaitę. Jei norite palepinti odą, įpilkite pusę puodelio alyvuogių, pašildyto kokosų ar kito aliejaus. Nenaudokite muilo ar prausiklių.

Tokia vonia pamaitins odą, padės šalinti toksinus iš organizmo, padailins kūno linijas.

Įrodyta, kad magnio sulfatas pasisavinamas per odą, tad vonia su Epsom druska yra malonus ir lengvas būdas pagerinti savijautą ir sveikatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.