Apie jas sklinda legendos: sultys, padedančios įveikti vėžį

Apie šias sultis sklinda legendos – esą, jos padeda įveikti net tokią sunkią ligą, kaip vėžį. Nesiūlome priimti už gryną pinigą šių liaupsių, tačiau faktas – šiose sultyse gausu vitaminų B1, B2, B6, C, antioksidantų ir mineralų, kaip fosforas, kalis, kalcis, magnis, cinkas, natris ir geležis.

 Pastebėta, kad sultys efektyviau veikia sergant plaučių, skrandžio, tiesiosios žarnos ir šlapimo pūslės onkologinėmis ligomis.<br> 123rf nuotr.
 Pastebėta, kad sultys efektyviau veikia sergant plaučių, skrandžio, tiesiosios žarnos ir šlapimo pūslės onkologinėmis ligomis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-07-25 16:17

Svarbiausias sulčių komponentas yra burokėliai, pripažinti kaip galinga vėžio profilaktikos priemonė. Juose esančios aminorūgštys, visų pirma betainas, turi savybę naikinti vėžio ląsteles. Šis faktas patvirtintas tyrimų.

Tikėti, kad sultys išgydys vėžį, yra naivu, tačiau verta pabandyti jas gerti profilaktiškai arba papildomai, pavyzdžiui, šalia chemoterapijos. 

Burokėliai padeda sumažinti skausmą, normalizuoti eritrocitų nusėdimo greitį ir pakelti hemoglobiną. 

Pastebėta, kad sultys efektyviau veikia sergant plaučių, skrandžio, tiesiosios žarnos ir šlapimo pūslės onkologinėmis ligomis.

Ingredientai:

2–3 burokėliai,

2 salierų stiebai (arba šaknys),

1 morka,

1 bulvė,

2 ridikai.

Sumaišykite šviežiai išspaustas sultis ir gerkite 2 kartus per dieną.

Naudinga gerti ir paprastas burokėlių sultis arba tiesiog valgyti jų salotas. Burokėliai garsėja įvairiomis gydomosiomis savybėmis. Kad geriau jomis pasinaudotumėte, patartina juos vartoti salotoms nevirtus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?
Gyvai
Gyvai: Silvester Belt išlydėjimas į „Euroviziją“