Inžinierius Viktoras atsikratė 13 kg ir dalijasi savo istorija

Interviu su inžinieriumi Viktoru (40 m.), kuris sėkmingai atsikratė antsvorio pagal naujai atrastą metodą. Skaityk ir sužinok, kaip ir Tu gali sumažinti savo antsvorį.

 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-02-14 09:22

– Viktorai, papasakokite apie savo ankstesnę patirtį bandant atsikratyti antsvorio?

Niekad nesusimąstydavau apie svorio metimą, nes visada buvau geros formos… Valgiau viską, ką norėjau, ir nepriaugau nė kiek papildomo svorio. Staiga, sulaukus 35-erių, viskas pasikeitė. Mano pilvas ėmė augti ir nebebuvau tas gražus vyras, koks buvau anksčiau (juokiasi). Anot mano gydytojos, tai natūraliai atsitinka visiems, nes senstant medžiagų apykaita lėtėja. Tampa kur kas sunkiau išlaikyti formą ir verta atkreipti dėmesį į tai, ką, kada ir kaip valgome. Svoris didėjo savaitėmis. Tada supratau, kad reikia kažką keisti. Aš neieškojau jokių kvailų stebuklingų piliulių, kurios sutrikdytų organizmo darbą, nei keistų liekninamųjų diržų.

– Ką darėte, kad atgautumėte formą?

Mano žmona ir jos mama kalbėjo apie Stokholmo dietą, padėjusią kai kurioms kolegėms atsikratyti antsvorio. Iš pradžių maniau, kad tai dar vienas „mergaičių reikalas“, bet tada sužinojau, kad nemažai vyrukų, išbandžiusių šią dietą, taip pat sėkmingai atsikratė antsvorio. Man buvo smalsu, tad nutariau bent pamėginti. Norėjau gražiai atrodyti šalia savo žmonos ir atsikratyti pilvuko.

– Ar buvo lengva laikytis dietos?

Pirmiausia užpildžiau jų svetainėje pateiktą klausimyną. Pati dieta iš tiesų nebuvo dieta – labiau kaip išsamus kelias į subalansuotą mitybą. Iš pradžių 100 proc. laikiausi jų mitybos konsultanto patarimų. Tikriausiai būtent todėl matomų rezultatų pasiekiau iš tiesų greitai – jau antrąją naujosios mano dietos dieną svoris ėmė mažėti. Vėliau, išmokęs bendrųjų principų, ėmiau šiek tiek improvizuoti su valgiais. Svarbiausia, jie suteikia jums visą informaciją – ką, kaip ir kada valgyti. Maistas buvo skanus ir įvairus, ne taip, kaip laikantis kitų dietų.

Niekada nesijaučiau alkanas. Priešingai – visą dieną turėjau daugiau energijos ir jėgų. Per pirmąją savaitę netekau 4 kilogramų. Pamaniau sau: „Gerai, greičiausiai tai veikia“. Toliau laikiausi dietos ir numečiau 13 kg.

– Ką patariate žmonėms, norintiems atsikratyti antsvorio ir tapti energingesniems?

Tiesiog pradėkite! Didžiausia motyvacija yra jūsų pačių sveikata, nes antsvoris sukelia daugybę ligų ir sveikatos problemų… Buvo puiku grįžti prie savo „senojo“ pilvo, kuris nekarojo virš kelnių. Mano žmona taip pat įvertino mano naująją išvaizdą. Jeigu galiu aš, sugebės bet kas! Tiesiog pradėkite! Vėliau man padėkosite.

StockholmDiet.com siūlo – atsikratyk antsvorio be treniruočių ir badavimo.

Be to, tik šiandien kiekvienas puslapio lankytojas gaus nemokamai testo rezultatus ir galės pasikonsultuoti su lieknėjimo specialistu! Paspausk čia – StockholmDiet.com – ir sudaryk individualų lieknėjimo planą!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.