Pavargo slėptis: pliaže – vamzdeliai iš pilvo

Sara Army turi įgimtą žarnyno nepraeinamumą, todėl jai atlikta ileostomija – plonoji žarna išvesta prie bambos ir prie jos pritvirtintas vamzdelis su maišeliu, kad galėtų pasišalinti išmatos. Sara turi nuolatos vaikščioti su maišeliu, kurio labai gėdijasi.

Sunkiai sergantį moteris paviešino širdį virpinantį laišką.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Sunkiai sergantį moteris paviešino širdį virpinantį laišką.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Sunkiai sergantį moteris paviešino širdį virpinantį laišką.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Sunkiai sergantį moteris paviešino širdį virpinantį laišką.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Sep 16, 2015, 12:10 PM, atnaujinta Oct 15, 2017, 2:23 PM

Vieną dieną ji išsiruošė į paplūdimį ir ilgai svarstė, kokį maudymosi kostiumėlį apsirengti, kad galėtų paslėpti kabantį maišelį, tačiau galiausiai nusprendė išeiti su bikiniu. Iš pradžių mergina labai bijojo aplinkinių žvilgsnių, bet tai, kas jai nutiko pliaže, buvo tiesiog neįtikėtina.

Prie Saros priėjo moteris ir ją padrąsino. Nepažįstamoji pasakė anksčiau turėjusį tokią pačią problemą ir bandžiusi ją slėpti. Pamačiusi Sarą ji tiesiog susižavėjo jaunos merginos drąsa. Pliaže sutikta mergina tikino, jog Sara yra tikras pavyzdys kitiems, susidūrusiems su ileostomija. Grįžusi namo Sara nusprendė parašyti viešą laišką, kuriame padėkojo pliaže sutiktai merginai.

„Aš nežinau, kodėl tu priėjai prie manęs, bet noriu tau labai padėkoti. Gyventi su liga nėra lengva. Juolab, kai ji akivaizdžiai matoma. Kai esu apsirengusi, niekas nė neįtartų, kad kas nors ne taip, bet pliaže pasislėpti negaliu“, – laiške rašė Sara.

Jauna mergina rašė suprantanti, kodėl žmonės į ją žiūri. „Aš jau įpratau prie visų kabančių vamzdelių ir maišelių, tačiau kitiems tai atrodo lyg iš fantastinio filmo. Tačiau tu nespoksojai į visus tuos prietaisus. Tu pažvelgei man į akis ir tuomet padėkojai“, – rašė Sara.

Sara pripažįsta, kad taip nutinka tikrai ne dažnai. Įprastai žmonės su nuostaba jos klausia nejau ji ketinanti su visais maišeliais brįsti į vandenį.

Kai nepažįstamoji priėjo prie Saros, ji buvo pasiruošusi blogiausiam. Tikėjosi ir vėl išgirsti įžeidžiančius žodžius, bet įvyko visiškai priešingai.

„Tu padėkojai man, kad atėjau su bikiniu ir nesigėdiju parodyti, kad sergu. Pasakei, jog praeityje taip pat vaikščiojai su prie pilvo pritvirtintais maišeliais. Tu mane įkvėpei', – rašė Sara.

Jauna mergina prisipažino, kad eidama į pliažą labai jaudinosi. „Jaučiausi nepatogiai, žinojau, kad visi į mane spoksos. Tačiau priėjai tu ir visi mano rūpesčiai išgaravo. Ačiū tau, kad sugrąžinai tikėjimą žmonių gerumu. Aš atgavau pasitikėjimą savimi“, – rašė Sara.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.