Milijonierių šeimos prakeiksmas: visi susirgo mirtina liga

Sebastianas Shakespeare (62 m.)– vienas turtingiausių Didžiosios Britanijos žmonių įsitikino, kad už pinigus nusipirksi tikrai ne viską, bent jau ne savo šeimos narių sveikatą.

Milijonierių šeimą pakirto Laimo liga.<br>Facebook nuotr.
Milijonierių šeimą pakirto Laimo liga.<br>Facebook nuotr.
Milijonierių šeimą pakirto Laimo liga.<br>Facebook nuotr.
Milijonierių šeimą pakirto Laimo liga.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Sep 23, 2015, 11:46 AM, atnaujinta Oct 14, 2017, 8:55 AM

Vos sužinojęs apie tai, jog jo 20-metis sūnus Rufusas serga Laimo liga, Sebastianas netrūko išgirsti, jog užsikrėtęs ir jis pats. Maža to, atlikti tyrimai parodė, jog Laimo liga serga dar trys jo šeimos nariai.

„Tai mus sukrėtė, nesuvokiu, kodėl taip atsitiko mano šeimai“, – sakė S.Shakespeare.

Jos sūnus Rufusas apie savo ligą sužinojo visai netikėtai. Anksčiau manyta, jog jis turi psichikos sveikatos problemų, dėl kurių nuolatos pasikartodavo panikos priepuoliai. Tačiau galiausiai paaiškėjo, jog dėl to kalta Laimo liga.

Rufuso motina ir pirmoji Sebastiano žmona Kathryn bei jųdviejų dukros Rebekah ir Rhiannon netrūkus sužinojo taip pat sergančios Laimo liga.

„Atrodo, kad tai tarsi įgimta arba perduodama iš vieno žmogaus kitam“, – kalbėjo Sebastianas. Nors Laimo ligą įprastai perneša erkės.

Apie šeimą užgriuvusią nelaimę Sebastianas prabilo tik dabar, nors apie tai sužinojo jau prieš du mėnesius. Vyras norėjo išsaugoti savo šeimos privatumą.

„Sužinojęs, kad užsikrėtę yra dar trys mano šeimos nariai, nusprendžiau prabilti. Juk tai gali būti svarbu ir kitiems britams, kurie galbūt nežino, jog serga“, – paaiškino Sebastianas.

Vyras neslepia esantis laimingas, nes gali susimokėti už šeimos gydymą, tačiau čia pat pabrėžia, jog nacionalinė sveikatos sistema nėra palanki neturtingiesiems. „Nemažai žmonių turi parduoti viską, ką užgyveno vien tam, kad susimokėtų už gydymą ir mano širdis verkia dėl jų“, – sakė vyras.

Tiesa, net ir turimi pinigai negali padėti Sebastianui, mat jo sūnaus būklė itin prasta. „Jo liga smarkiai pažengusi. Už jo gyvybę kovojame kiekvieną minutę. Jau pamiršau ką reiškia turėti savo gyvenimą“, – sakė Sebastianas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.