Vėžio atsikratyti siūlo išvalius toksinus per pažastį

Neįtikėtina, tačiau statistikos duomenys rodo, jo jei esate vyras, rizika susirgti vėžiu lygi 50 proc., o jei moteris – tik 33 proc.

Asociatyvi nuotr.<br>123rf nuotr.
Asociatyvi nuotr.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-24 18:26, atnaujinta 2017-05-17 22:29

Vis dėlto šie skaičiai labai dideli, todėl nuolat ieškoma panacėjos nuo vėžio.

Šią mirtiną ligą sukelia fiziniai, scheminiai ir biologiniai kancerogenai, supantys mus kasdien, rašo collective-evolution.com. Jie slypi maisto produktuose, kosmetikoje, net sveikatos priežiūrai skirtuose gaminiuose.

Vienas iš tokių pavyzdžių – dezodorantas. 2007 metais leidinyje „Neorganinė biochemija“ išspausdintas tyrimo aprašymas, kuriame teigiama, jog 17-os moterų navikų mėginiuose buvo aptikta aliuminio.

Be to, navikai dažniau atsirasdavo arčiau pažasties nei centrinėje krūties dalyje. Todėl tai kelia nerimą dėl dezodorantų naudojimo, mat aliuminis neretai įeina į jų sudėtį.

Aliuminis priskiriamas prie labai toksiškų medžiagų. Aliuminio sintetinės druskos užkemša odos poras ir blokuoja prakaito liaukas. Tai gali sukelti uždegimą, limfmazgių tinimą, o reguliariai naudojant gali sutrikti prakaito liaukų veikla.

Ši medžiaga patekusi į žmogaus organizmą, padeda vystytis vėžiui, gali trikdyti hormonų veiklą ar net pakeisti ląstelių struktūrą. Jis pažeidžia centrinę nervų sistemą, sutrikdo skydliaukės veiklą.

Be to, neseniai nustatyta, kad apsinuodijimas aliuminiu yra viena svarbiausių Alzheimerio ligos priežasčių.

Tad ką daryti? Pirmiausia pasilaikykite „dezodoranto dietos“. Leiskite pažastims išprakaituoti toksinus. Gerkite daugiau mineralizuoto vandens.

Kas toliau? Ieškokite alternatyvų – dezodoranto be aliuminio. Arba jį galite pasigaminti namuose. Holistinės medicinos šalininkai siūlo štai tokį receptą:

1 šaukštą obuolių acto sumaišykite su 3 lašais rozmarinų ir 5 lašais kalendros eterinio aliejaus. Viską sumaišykite su šaukštu bentonito molio.

Šiuo mišiniu reikia pasitepti pažastis, palaikyti 5 minutes ir nuplauti. Ilgainiui kvapas nebebus toks intensyvus, tik pasiruoškite, kad iš pradžių procedūrą gali tekti kartoti dažniau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.