Medikai iš 70 metų australo penio pašalino šakutę

Kanberos (Australija) medikai iš septyniasdešimtmečio penio neseniai pašalino 10 cm ilgio šakutę. Ją vyras įsikišo pats, siekdamas pasitenkinti seksualiai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 20, 2013, 11:33 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 8:21 PM

Šis atvejis net ir gydytojams buvo toks neįprastas, kad trys medikai jį aprašė tarptautiniame chirurgams skirtame žurnale „International Journal of Surgery Case Report“.

Teigiama, kad į Kanberos ligoninės Skubios pagalbos skyrių buvo atvežtas vyras, kuriam iš lyties organo tekėjo kraujas.

Kaip rašo dienraštis „Canberra Times“, medikams vyras pasakojo į lyties organą šakutę įkišęs beveik prieš dvylika valandų. Taip jis siekė patirti seksualinį pasitenkinimą, bet stalo įrankis įstrigo.

Rentgeno nuotrauka parodė, kad šakutė, kurią gydytojai galėjo užčiuopti, buvo įsprausta į vyro penį.

Panaudoję chirurgines žnyples ir daug lubrikanto svetimkūnį gydytojai pašalino. Per operaciją pacientui buvo taikyta bendra nejautra.

Aprašę neįprastą savo pacientą gydytojai pastebėjo, kad jie retai kada aptinka svetimkūnių, kurie būtų įstrigę šlapimo takuose.

Medikai teigė, kad minėtasis atvejis net ir jiems buvo keistas bei netikėtas.

„Akivaizdu, kad žmonių vaizduotei nėra ribų. Autoerotinė stimuliacija, įskverbiant į savo šlapimo organus svetimkūnius, urologams buvo neįprasta, bet žinoma“, – savo pranešime rašė medikai.

Kituose žmonių kūno organuose gydytojams pavyko aptikti ne mažiau keistų svetimkūnių, tokių kaip viela, šešiakampiai raktai, dantų šepetėliai, elektros lemputės, termometrai, augalai, daržovės, dėlės, gyvatės ar klijai.

Neretai savo kūne užstrigusius svetimkūnius žmonės bando pašalinti savarankiškai, tačiau dažniausiai taip tik dar labiau susižaloja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?