Žinomų moterų fotografijų paroda skatins saugoti širdis

Žinomos,

Operos solistė J.Gedmintaitė.<br>V.Grigo nuotr.
Operos solistė J.Gedmintaitė.<br>V.Grigo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 15, 2015, 11:21 AM, atnaujinta Jan 3, 2018, 5:25 PM

Fotosesijoje visos moterys – akcijos garbės ambasadorės – pozavo vilkinčios raudonai arba su šios spalvos detale, ir tokiu būdu prisidėjo prie tarptautinės švietėjiškos kampanijos „Raudona suknelė“ (angl. Go Red for Women), kurią Lietuvoje kasmet rengia Lietuvos širdies asociacija. Viešas parodos atidarymas, į kurį asociacija kviečia visas Lietuvos moteris, vyks gegužės 18 d., 17 val., Vilniaus Rotušės didžiojoje salėje.

„Moterys buvo fotografuojamos mano stiliumi, kaip aš įpratęs, atsižvelgiant į kiekvienos asmenybę, individualumą ir kiekvieną atskleidžiant kaip modelį. Kai žmogus yra fotografuojamas, jis yra ir asmenybė, ir modelis. To ir siekiau. Projektas buvo sukurtas per rekordiškai trumpą laiką: nuo pirmos fotosesijos iki nuotraukų parodai atspausdinimo nepraėjo nei mėnuo, todėl darbo tempas buvo pakankamai didelis“, – pasakojo fotomenininkas V.Grigas, kurio naujausia fotografijų paroda Vilniaus Rotušėje bus eksponuojama vieną dieną, o vėliau persikels į VšĮ VUL Santariškių klinikas ir Lietuvos didžiųjų miestų savivaldybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.