Darbo metu netikėtai mirė Kaišiadorių rajono savivaldybės administracijos direktorius

Pirmadienį darbo metu Kaišiadorių rajono savivaldybėje netikėtai mirė savivaldybės administracijos direktorius Mindaugas Nasevičius. Velioniui buvo vos 53-eji. Tikslias mirties aplinkybes aiškinasi medikai, praneša savivaldybė.

 Darbo metu netikėtai mirė Kaišiadorių rajono savivaldybėje administracijos direktorius.<br> Savivaldybės nuotr.
 Darbo metu netikėtai mirė Kaišiadorių rajono savivaldybėje administracijos direktorius.<br> Savivaldybės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 22, 2021, 6:12 PM, atnaujinta Mar 22, 2021, 6:15 PM

Velioniui staiga susmukus savivaldybės darbuotojų virtuvėlėje, buvo iškviesti medikai. Atvykę gydytojai darė viską, ką galėjo, tačiau išgelbėti Mindaugo Nasevičiaus gyvybės nepavyko.

„Mindaugo Nasevičiaus mirtis buvo visiškai netikėta ir nelaukta žinia. Visos Kaišiadorių rajono savivaldybės komandos ir krašto vardu reiškiu nuoširdžią užuojautą Mindaugo žmonai Daivai Nasevičienei ir velionio artimiesiems. Mūsų visų atmintyje Mindaugas Nasevičius išliks kaip doras, sąžiningas ir Kaišiadorių kraštą nuoširdžiai mylėjęs žmogus“, – sako Kaišiadorių rajono savivaldybės meras Vytenis Tomkus.

Mindaugas Nasevičius buvo vienas iš Lietuvos persitvarkymo sąjūdžio Kaišiadorių grupės steigėjų, 2014–2019 m. dirbo Žaslių seniūnu, o nuo 2019 m. gegužės 30 d. užėmė Kaišiadorių rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas.

Pranašiška buvo ir viena paskutiniųjų velionio žinučių kolegoms. Prisimindamas praėjusią savaitę amžinybėn iškeliavusią Kaišiadorių rajono savivaldybės darbuotoją, pasidalino elektroniniu laišku.

„Gyvenimas – pilnas nesuplanuotų, nenumatytų aplinkybių. Dar ketvirtadienį dalis mūsų su Nijole bendravome, aptarinėjome darbus, o penktadienį Tėvas ją priėmė į savo glėbį. Šis įvykis mums dar kartą parodė, kad gyvenimas šioje žemėje yra laikinas. Sužinojus apie Nijolės išėjimą Anapilin, mums tam tikra prasme sustojo laikas. Prisiminėm praleistą laiką kartu ir tai, kas buvo gražu. Prisiminėm ją ne tik kaip bendradarbę, bet ir kaip žmogų.

Ne vienam išriedėjo ašara... Artėjančios Velykos mums yra Viltis, kad su Nijole susitiksime Amžinybėje, tad paaukokime šių dienų darbus už Nijolės sielą, kad Ji amžinybėje būtų laiminga. Būkime dėmesingi vieni kitiems, kad gyvenimo įvykiuose išliktume ištikimi gėriui ir tiesai“, – mirties dienos ryte rašė šviesaus atminimo Kaišiadorių rajono savivaldybės administracijos direktorius Mindaugas Nasevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.