Kviečia skiepytis nuo COVID-19: skelbia savivaldybių vakcinacijos centrų kontaktus

Vyriausybė kviečia senjorus aktyviai vakcinuotis – tai ne tik vienintelis mokslo įrodymais pagrįstas efektyvus būdas apsisaugoti nuo gyvybei pavojingos COVID-19 ligos formos, bet ir galimybė kuo greičiau susitikti su artimaisiais.

Vyriausybė kviečia 65 m. ir vyresnius asmenis vakcinuotis: skelbia savivaldybių vakcinacijų centrų kontaktus.<br>R.Ančerevičiaus/jp.lt nuotr.
Vyriausybė kviečia 65 m. ir vyresnius asmenis vakcinuotis: skelbia savivaldybių vakcinacijų centrų kontaktus.<br>R.Ančerevičiaus/jp.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2021, 6:20 PM, atnaujinta Apr 12, 2021, 6:25 PM

Pastarosiomis savaitėms padidėję tiekiamų vakcinų kiekiai leido savivaldybėms paspartinti skiepijimo tempus. Jau kelios savaitės iš eilės yra fiksuojami vakcinacijos rekordai, o paskiepytų gyventojų dalis perkopė 17 proc.

Todėl vakcinų gamintojams padidinus tiekimo apimtis, Vyriausybė kviečia 65 m. ir vyresnius asmenis vakcinuotis ir taip apsaugoti save bei savo artimuosius.

Jeigu jums priklauso vakcina nuo koronaviruso infekcijos, tačiau iki šiol nesulaukėte skambučio, kreipkitės į savo savivaldybę, kad jus nukreiptų ir (ar) užregistruotų bei suteiktų kitą aktualią informaciją. Būkime sveiki – dėl savęs ir tų, kuriuos mylime.

Kontaktai:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.