Joniškio ligoninė turi naują vadovą: pareigas eiti pradėjo Martynas Gedminas

Antradienį paskelbta, kad Joniškio ligoninės direktoriaus pareigas eiti pradeda Martynas Gedminas. Jau kelis mėnesius, dar nuo vasaros pradžios jis dirbo laikinuoju ligoninės vadovu.

Joniškio rajono meras Vitalijus Gailius pasveikino naująjį ligoninės vadovą.<br>Joniškio savivaldybės administracijos nuotr.
Joniškio rajono meras Vitalijus Gailius pasveikino naująjį ligoninės vadovą.<br>Joniškio savivaldybės administracijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2021, 4:16 PM, atnaujinta Nov 23, 2021, 2:29 PM

Atsižvelgiant į itin prastą epidemiologinę situaciją rajone, M. Gedmino pristatymas visam Joniškio ligoninės personalui ir administracijai vyko nuotoliniu būdu, siekiant išvengti didesnių susibūrimų.

„Noriu realizuoti savo misiją ir padėti žmonėms. Vienas to padaryti negaliu, todėl dėkoju visai Joniškio ligoninės medikų komandai, kuria nuoširdžiai tikiu, už susitelkimą veikti kartu. Mes turime galimybę sukurti mažą, bet tvarią sistemą Joniškio ligoninėje.

Už suteiktą pasitikėjimą noriu padėkoti ir merui V. Gailiui. Laukia įdomi, iššūkių kupina kelionė. Įsipareigojame savo pareigas vykdyti sąžiningai ir atsakingai“, – M. Gedminas cituojamas Joniškio savivaldybės administracijos puslapyje.

Joniškio ligoninės vadovo kėdė atsilaisvino šių metų, kai iš vyriausiojo gydytojo pareigų pasitraukė Edmundas Baltakis. Jis Joniškio ligoninei vadovavo nuo 1975 m. kovo 1 d. Tai ilgiausiai Lietuvoje vadovo pareigas vienoje gydymo įstaigoje ėjęs asmuo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.