Ligonį prie deguonies aparatų prijungę Kauno r. medikai įklimpo vienkiemio purvyne: bejėgiai buvo net ugniagesiai

Kol vieni džiaugiasi pavasario orais, pagalbos tarnybų technika klimpsta pliurzėje. Apie laimingai pasibaigusį, bet daug streso sukėlusį kuriozą pranešė Kauno rajono greitosios medicinos pagalbos stotis (GMPS). Medikai papuolė į nejuokingą situaciją: automobiliyje prie deguonies aparatų prijungtas ligonis, o mašina – nepajuda iš vietos.

Kauno rajono medikai pakliuvo į pavasarinius spąstus.<br>Soc. tinklo nuotr.
Kauno rajono medikai pakliuvo į pavasarinius spąstus.<br>Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 20, 2023, 11:42 AM

Kiemo purvynėje įklimpo ir į pagalbą atskubėjusi antroji medikų brigada ir net gaisrinės automobilis. Visus galiausiai ištraukė vietos ūkininkas.

„Su žiema atsisveikinom pagarbiai, suprasdami, kaip ji savo gniaužtuose gali apriboti greitą judėjimą, kaip ji gali sumažinti saugumo jausmą kelyje. O vėjavaikis pavasaris krečia savo išdaigas“, – skelbia Kauno rajono GMPS paskyroje sekmadienio vakarą patalpintas įrašas.

Savaitgalį medikai atskubėjo į skubų kvietimą susidūrė su netikėta kliūtimi, kai GMP automobilis įstrigo pažliugusiame kieme.

„Kadangi pacientui gelbėti be kitų priemonių, buvo tiekiamas deguonis, GMP medikai turėjo pakankamai ribotą laiką, o ir iki artimiausios ligoninės buvo apie 35 km.

Į pagalbą atskubėjo kitas GMP ekipažas, vėliau – ir PGT (priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos) ekipažas, siekdami pagelbėti GMP kolegoms. Taip visi ir liko ten, kur sustojo...

Esame dėkingi vietos ūkininkui, kuris nedvejodamas atsiliepė į spec. tarnybų pagalbos šauksmą, operatyviai atvyko su tavo technika ir visus „išlupo“ iš pavasarinio dumblo.

Dviejų GMP ekipažų deguonis buvo skirtas pacientui, džiaugiamės, kad viskas baigėsi laimingai... Pavasaris pokštininkas...“, – nuotaikingą socialinio tinklo įrašą baigė Kauno rajono GMPS.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.