Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Didžiausių dirbtinių krūtų savininkė mano, kad jos dar per mažos

Vokiečių modelis didžiuojasi turinti didžiausias netikras krūtis pasaulyje. 27–erių Mayra Hills, slapyvardžiu Beshine, teigia, jog jos krūtys – 32Z dydžio. Vis dėlto sunku patikėti, kad 170 cm ūgio moteris gali taip atrodyti.

Pačios moters tinklalapyje rašoma, jog krūtys sveria 32 kilogramus – daugiau nei pusę viso kūno masės.<br>„Twitter“ nuotr.
Pačios moters tinklalapyje rašoma, jog krūtys sveria 32 kilogramus – daugiau nei pusę viso kūno masės.<br>„Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 21, 2015, 2:10 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 10:34 AM

Pati M.Hills savo tinklalapyje suaugusiesiems teigia, jog sveria 59 kilogramus, bet tai gali būti ne visai tikslu – kiekvienoje moters krūtyje yra po 10 tūkst. kubinių centimetrų druskos tirpalo, rašo huffingtonpost.com.

Vieni tinklalapiai mano, jog viena M.Hills krūtis sveria 9 kilogramus, kiti teigia, kad jų svoris lygus jau pradėjusio vaikščioti kūdikio ar kelių mašinos padangų.

Pačios moters tinklalapyje rašoma, jog krūtys sveria 32 kilogramus – daugiau nei pusę viso kūno masės.

M.Hills krūtinės dydis prieš plastines operacijas buvo 32A.

„Norėjau vis didesnės krūtinės, mano godulys buvo besaikis, – prisipažino ji. – Kai mano krūtys pasiekė tam tikrą dydį, gerbėjai iš viso pasaulio ėmė rašyti, jog turiu didžiausią netikrą krūtinę.

Tai šaunu ir skamba įdomiai – atrodo, kad daug pažengiau į priekį. Vis dėlto man svarbiausia klausytis savo vidinio balso. Jis sako, jog dar nepasiekiau savo tikslo. Mano gerbėjai žino, ką tai reiškia.“

Mašinose laukia išbandymai

Moteris teigė, jog krūtis būtų galima dar labiau padidinti.

Tačiau nelengva gyventi, kai kūno apimtys yra 150–70–90. M.Hills gali iš įprastinių parduotuvių pirkti kelnes ir šortus, bet liemenėlės turi būti gaminamos pagal užsakymą, o marškinėliai – arba labai dideli ir platūs, arba aptempti ir labai elastingi.

Ankštos vietos – mašinos, liftai ir kėdės kino teatruose – papildomas išbandymas.

„Savaime suprantama, sunku apsiauti batus ar depiliuotis kojas, kai nematau savo pėdų, – prisipažino modelis. – Nebegaliu miegoti nei ant pilvo, nei ant nugaros – krūtys per daug sveria. Patogiausia miegoti ant šono.“

Pasak Guinnesso rekordų knygos, yra moteris, turinti natūralias 102ZZZ dydžio krūtis – 52–ejų Annie Hawkins–Turner iš Atlantos.

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?