Didžiausių rankų savininkas – lyg gyvas jūreivis Papajus

Jeffo dilbio apimtis – 49 cm.
Jeffo dilbio apimtis – 49 cm.
Jeffo dilbio apimtis – 49 cm.
Jeffo dilbio apimtis – 49 cm.
Jeffo dilbio apimtis – 49 cm.
Jeffo dilbio apimtis – 49 cm.
Jeffo dilbio apimtis – 49 cm.
Jeffo dilbio apimtis – 49 cm.
Daugiau nuotraukų (4)

lrytas.lt

Jun 16, 2015, 3:41 PM, atnaujinta Nov 22, 2017, 3:08 AM

Pirmas įspūdis pamačius taikų ir romų 49-erių Jeffą Dabe – vyrukas kaip vyrukas. Aiškiai nepiktybinis. Tačiau po kelių akimirkų aplanko jausmas, kad jam kažkas netaip. O kai sąmonė dėmesio čiuptuvais apsistoja ties jo rankomis ir keletą akimirkų jas patyrinėja, į galvą nedrąsiai pasibeldžia mintis – po perkūnais, jis turbūt ne iš šios planetos. Susipažinkite su tikruoju Papajumi – didžiausių ir stipriausių planetoje rankų savininku.

Jo galūnes vadinti rankomis tiesiog liežuvis nepasiverčia. Juk tai – tikrų tikriausios kuokos, vėzdai, ekskavatoriaus kaušai. Turbūt keistas jausmas aplanko vyrus, kurie sveikindamiesi spusteli Jeffo dešinę. O kokių minčių, išvydus jo plaštakas, turėtų kilti moterims?!

Grįžtant prie vyriško požiūrio, Jeffas turbūt yra vienas tų retų planetos vyrų, su kuriuo sveikindamasis mintyse Aukščiausiojo maldauji tik „negyvos žuvies“ spustelėjimo. Nes jei Jeffas spustelėtų kaip reikiant, galbūt liktum be rankos. Mažų mažiausiai patirtum vietinį nuskausminimą – be jokių nuskausminamųjų. Turbūt šitas vyrukas nesunkiai išjungtų ir visą likusią organizmo dalį. Įdomu, ar jis kada nors susimąstė apie anesteziologo karjerą?…

Jei jau kalba pasisuko apie jo karjerą, tai, žinoma, gyvenimui jis užsidirba rankų darbu. Šis minesotietis – profesionalus rankų lenkikas. Buvo jaunystėje, o paskui ir vėl juo patapo prieš kelerius metus.

Štai kaip apie savo treniruotes trumpai apibūdina pats nežmoniškų letenų savininkas: „Sunkūs fiziniai ūkio darbai ir poilsis prie televizoriaus spusčiojant – ne, ne nuotolinio valdymo pultelį, o guminį espanderį („spurgą“). Taip pat neprošal kuo dažniau pamojuoti kastuvu.“

Įdomu tai, kad rankų lenkimo čempionatuose jis galynėjasi kaire ranka. Tam yra svari priežastis – dešiniąja prieš trisdešimt metų jis yra nulenkęs tiek oponentų, kad deformavo savo dešiniąją alkūnę taip, kad lenkimas dešine tapo neįmanomas. Į gydytojus griaumedis nesikreipė – tiesiog baigė karjerą, o neseniai grįžo į šį sportą galynėtis kaire ranka.

Jeffui nereikia atrodyti piktam ir grėsmingam, todėl jis visada ramus, taikus ir santūrus. Visą juodąjį darbą varžovų psichikoje nudirba ne mažiau juodų gerąja prasme darbų tikrovėje nudirbę betoniniai Jeffo vėzdai. Išvydę būsimą priešininką, mažiau už Jeffo varžovus panikuodavo turbūt net ir Mike'o Tysono oponentai bokso ringe.

Beje, natūraliai įdomu, o kaipgi Jeffui sektųsi bokso ringe? Jei, žinoma, kokiai nors sporto inventoriaus bendrovei pavyktų numegzti štai tokio kalibro bokso pirštines. Žvelgiant iš Jeffo perspektyvos, boksas turbūt turėtų būti saugiausia pasaulyje sporto šaka – saugesnė net ir už šachmatus! Žinoma, jei spėji vožtelėti pirmas...

Jeffo dilbio apimtis – 49 cm. Kad Jeffo ranka smagi, matėsi jau kūdikystėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.