Priklijuokite šį pleistrą prie pėdos ir pamatysite, kas bus

Mažai judėjimo, netinkama mityba, įvairios bakterijos ir virusai – priežastys, dėl kurių organizme kaupiasi toksinai. Kaip jų atsikratyti?

Organizmo valymo būdų yra visa galybė.<br>Socialinių tinklų nuotr.
Organizmo valymo būdų yra visa galybė.<br>Socialinių tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 26, 2016, 9:00 AM, atnaujinta May 31, 2017, 1:04 PM

Jei nuolatos jaučiatės pavargę, sudirgę, ant odos išryškėja bėrimai, skauda galvą – galite būti tikri, jog jūsų organizme susikaupė toksinai.

Organizmo valymo būdų yra visa galybė, pleistras pėdai yra tik vienas jų. Liaudies medicinos šalininkai tikina, jog tokie pleistrai padeda išvalyti organizmą ir dėl to kaip mat turėtumėte pasijusti geriau.

Jei norite pasigaminti tokį pleistrą, jums prireiks: didelio svogūno, didelio česnako, 300 ml vandens, plataus pleistro, marlės ir kojinės.

Pirmiausia užvirkite vandenį, į jį suberkite susmulkinkintą svogūną bei česnaką. Ant vidutinės ugnies virkite 5-7 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite, tuomet nukoškite.

Pamirkykite kelis kartus sudėtą marlę gautame skystyje ir pridėkite prie pėdos vidurio. Ant viršaus užklijuokite didelį pleistrą ir užsimaukite kojinę. Pleistrą reikia laikyti per naktį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.