Atskleidė priežastį, kuo sijonus dėvintys vyrai yra pranašesni

Škotai tvirtina, kad kiltas, kad ir kaip primintų moterišką sijoną, yra ne tik vyriška, bet ir vyriškumą pabrėžianti aprangos detalė. Vis dėlto, ne vien išvaizdoje atsispindi pliusai, kuriuos suteikia šio drabužio nešiojimas, pranešė italų naujienų portalas notizie.delmondo.info.

Kilto segėjimas turi teigiamą įtaką vyro vaisingumui.<br>123rf.com
Kilto segėjimas turi teigiamą įtaką vyro vaisingumui.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 6, 2016, 7:00 PM, atnaujinta May 26, 2017, 9:34 AM

Tarp šią nacionalinę, iš kitų valstybių išskiriančią aprangą dėvinčių vyrų pasitaiko ir gerokai mažiau nevaisingumo atvejų. Tuo susidomėję Olandijos mokslininkai nusprendė atlikti tyrimą ir patikrinti, kaip sijono dėvėjimas veikia vyrų reprodukcinę sistemą.

Peržiūrėjus gautus rezultatus paaiškėjo, kad tinkama tarpukojo temperatūra daro didelę įtaką spermos kokybei. Kilto dėvėjimas ją palaiko optimalią, be to leidžia intymiai sričiai vėdintis. Taip yra mažiausiai kenkiama temperatūros pokyčiams jautriems spermatozoidams.

Pasikliaudamas analizės rezultatais, tyrimui vadovavęs mokslininkas teigia, kad susilaukti vaiko siekiantis vyras turėtų apsvarstyti galimybę dėvėti kiltą. Jo įtraukimas į kasdieninį garderobą užtikrintų fiziologiškai tobulą aplinką kokybiškos spermos gamybai ir, tuo pačiu, sveikus, stiprius bei darbui pasiruošusius spermatozoidus.

Kadangi kiltais privaloma apsijuosti be apatinių, sijono segėti nenorintiems vyrams nederėtų nusiminti. Šios nacionalinės aprangos teikiamais privalumais galima pasidžiaugti ir pernelyg nepakeičiant įvaizdžio. Derėtų vengti intymią zoną varžančių apatinių bei miegoti nuogiems.

Taip pat verta atkreipti dėmesį ir į audinio sudėtį. Geriausia rinktis iš natūralaus, medvilnės pluošto pagamintus apatinius. Ši medžiaga leidžia odai „kvėpuoti“, nesulaiko drėgmės. Tai ne tik kontroliuoja intymios zonos temperatūrą, bet ir mažina infekcijos tikimybę.

Na, o jeigu aukščiau išvardyti variantai neatrodo patrauklūs, galima pasirinkti ir sintetinio audinio apatinukus. Tokiu atveju ne tik džiaugsitės maloniu drėgmės pojūčiu, bet ir sutaupysite pinigus, kuriuos būtumėte skyrę apsaugai nuo neplanuoto nėštumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.