14 sūnų auginanti pora pagaliau susilaukė mergaitės

Kateri ir Jay'us Schwandtai iš Mičigano (JAV) išgarsėjo, kaip pora, kuri augina net 14 sūnų. Praėjus beveik trims dešimtims metų po pirmojo vaiko gimimo jiems pagaliau gimė ilgai laukta mergaitė Maggie Jayne.

Vyriausiam sūnui 28-eri, jauniasiam – vos keli metai.<br>„14 outdoorsmen“ nuotr.
Vyriausiam sūnui 28-eri, jauniasiam – vos keli metai.<br>„14 outdoorsmen“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-12-08 19:21

„Šie metai buvo įsimintini daugeliu atžvilgių, tačiau Maggie yra didžiausia dovana, kurią tik galime įsivaizduoti“, – po dukros gimimo teigė vyras, rašoma „Independent“.

Mergaitė gimė 3,4 kg svorio ir iškart yra tikrai išskirtinė turėdama 14 vyresnių brolių.

Ne vienerius metus K. ir J. Schwandtai patekdavo buvo minimi spaudoje dėl dar vieno šeimą papildžiusio sūnaus. Aktyviomis veiklomis besižavinti pora rašo tinklaraštį „14 outdoorsmen“ (liet. „14 lauko žmonių“), kuriame dalijasi šeimos nuotykiais, medžioklės trofėjais ir, rodos, jiems teks pakeisti pavadinimą.

Vyriausias vaikas, 28 metų Tyleris Schwandtas, teigė, kad jo tėvai manė, jog po 14 sūnų jie niekada neturės dukters. Jis prisipažino, kad šeimos namuose, Lakeview kaimo bendruomenėje, greičiausiai nėra nieko rožinio. Visa šeima gyvena 81 hektaro dydžio ūkyje.

Schwandtai pradėjo susitikinėti studijuodami universitete ir susituokė 1993 metais. Dar prieš baigdami studijas jie jau turėjo tris sūnus ir tai netrukdė jiems siekti mokslo aukštumų – Kateri turi socialinio darbo magstro laipsnį, o Jay yra teisininkas ir žemės matavimo verslo savininkas.

Parengta pagal „Independent“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.