Dešimtis milijonų peržiūrų sulaukusios mamos pamokos: tvarkymosi pradmenys ir vaikams, ir vyrui

Amy Flanigan yra populiaraus receptų tinklaraščio „Bellyfull.net“ kūrėja, bet moteris nevengia pasidalinti ir asmeniniais įrašais, ypač „TikTok“ tinkle. Praėjusiais metais jos įkelti video filmukai, kuriuose ji moko tvarkytis ir vaikus, ir vyrą, sulaukė beveik 90 milijonų peržiūrų ir iki šiol yra aktyviai komentuojami.

Amy įkelti video filmukai, kuriuose ji moko tvarkytis ir vaikus, ir vyrą, sulaukė beveik 90 milijonų peržiūrų ir iki šiol yra aktyviai komentuojami.<br>lrytas.lt koliažas
Amy įkelti video filmukai, kuriuose ji moko tvarkytis ir vaikus, ir vyrą, sulaukė beveik 90 milijonų peržiūrų ir iki šiol yra aktyviai komentuojami.<br>lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 14, 2021, 7:30 PM

Amy dukrai, sūnui ir sutuoktiniui rodo, kaip atlikti paprasčiausius tvarkymosi veiksmus. Pirmiausia, ji demonstratyviai nugręžia kempinę kriauklėje ir tuomet ją padeda šalia čiaupo. Taip ji norėtų jog šeimos nariai elgtųsi kiekvieną kartą išsiplovę savo indus. Šeima jos patarimus kruopščiai užsirašo į sąsiuvinius.

Vonioje moteris moko pasikabinti savo rankšluostį – šeimynykščiai pritariamai linksi sužinoję, kad jį reikia pakelti nuo žemės. Kiti mamos demonstruojami iššūkiai – kaip pakeisti pasibaigusį tualetinio popieriaus ritinėlį, uždaryti dantų pastos tūbelę, pasidėti batus į batų lentyną ar nešvarius drabužius mesti į specialų krepšį, o ne šalia jo. 

Ji taip pat parodo, kaip nuvalyti trupinius nuo stalo, užgesinti tualete šviesą iš jo išėjus, uždaryti traškučių pakelį, o šeimos vyrus, sūnų ir sutuoktinį, išmoko nuleisti tualeto dangtį juo pasinaudojus. 

Kiekvieną jos demonstraciją vyras su vaikais palydi susižavėjimo kupinais atodūsiais ir viską užsirašo ateičiai, kaip šiuos darbus turėtų atlikti patys. 

Daugiausiai pagyrų komentaruose sulaukė moters vyras Paulas, kuris itin įtikinamai vaidino susidomėjusį. 

Vėliau A.Flanigan pasidalijo įrašu, kuriame egzaminuoja, ar šeimynykščiai prisimena jos pamokymus. Rezultatas? Tikrai yra kur stengtis. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: apie ką tarėsi ir dėl ko susitarė koalicinė taryba?