Lėktuve dukrą pagimdžiusi moteris mažylei suteikė simbolinį vardą

Avialinijos „Frontier“ savo socialiniuose tinkluose pasidalijo neįtikėtina žinia – vykstant jų lėktuvo skrydžiui iš Denverio į Orlandą Shakeria Martin gimė mažylė.

Avialinijos „Frontier“ savo socialiniuose tinkluose pasidalijo neįtikėtina žinia – vykstant jų lėktuvo skrydžiui iš Denverio į Orlandą Shakeria Martin gimė mažylė.<br>„Frontier“ nuotr. / lrytas.lt koliažas
Avialinijos „Frontier“ savo socialiniuose tinkluose pasidalijo neįtikėtina žinia – vykstant jų lėktuvo skrydžiui iš Denverio į Orlandą Shakeria Martin gimė mažylė.<br>„Frontier“ nuotr. / lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2022, 9:18 AM

„Jaučiausi visiškai gerai, todėl aš nuėjau miegoti, o pabudau nuo stipraus skausmo“, – portalui Today.com pasakojo moteris, kuriai gimdymas prasidėjo anksčiau nei planuota.

„Pirmiausia pagalvojau, kad tai negali vykti čia ir dabar. Neįmanoma, kad gimdyčiau lėktuve“, – prisimena mama.

Situaciją apsunkino ir tai, kad skrydžio palydovė tarp visų keleivių nerado nė vieno, kuris galėtų profesionaliai priimti kūdikį.

Darbo teko imtis patiems lėktuvo darbuotojams – jie rinko medicinos reikmenis, nusivedė Martin į lėktuvo galą, o pilotas planavo avarinį nusileidimą Pensakolos tarptautiniame oro uoste.

„Aš esu vyresnė sesuo. Kai pamačiau šią jauną moterį, ji buvo labai išsigandus. Jai buvo nepatogu. Nebuvo laiko abejonėms, turėjau būti šalia jos“, – prisiminė tądien lėktuve dirbusi stiuardesė Diana Giraldo.

Pensakolos oro uoste jau laukė paramedikai, kurie perimė lėktuve gimusį naujagimį.

Pasak oro linijų „Frontier“ mama naujagimei suteikė išskirtinį antrąjį vardą ir pavadino ją Sky (liet. Dangus, Dangė).

Parengta pagal „Today“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.