Trijų karalių eisena persikėlė į virtualų žaidimą, kuris atskleidžia daug tradicijų apie šį laikotarpį

Kauno tautinės kultūros centras (KTKC) primena, kad 2021 metų sausio 6 dieną baigiasi tarpušventis ir atkeliauja Trys Karaliai, laimindami visus, linkėdami sveikatos, santarvės ir meilės. Kadangi renginiai vykti dar negali, KTKC tradicinę Trijų karalių eiseną perkėlė į virtualią erdvę ir pavertė smagiu žaidimu visai šeimai.

Tradicinė Trijų karalių eisena Laisvės alėja.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Tradicinė Trijų karalių eisena Laisvės alėja.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Kodas, kurį nuskaičius išmaniajame renginyje galėsite dalyvauti virtualiame žaidime.<br> KTKC nuotr.
 Kodas, kurį nuskaičius išmaniajame renginyje galėsite dalyvauti virtualiame žaidime.<br> KTKC nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 6, 2021, 9:46 AM

Organizatoriai kviečia dalyvauti žaidime „Trys Karaliai atkeliavo-visas svietas uždainavo“, kuris atskleis daug įdomių ir netikėtų faktų apie šį laikotarpį, tradicijas, atsakys į iškylančius klausimus, o žaidėjai turės padėti karaliams atrasti kelią prie prakartėlės. 

Įveikę kiekvieną užduotį kartu su Kasparu, Merkeliu ir Baltazaru nuo Kauno Soboro keliausite puošniomis miesto gatvėmis šventiškai nusiteikę, jausdami bendrystę, dalindamiesi dvasinėmis dovanomis.

Žaidimą galima žaisti 2021 m. sausio 6-20 d. – tereikia išmaniajame įrenginyje arba planšetėje atsisiųsti ir instaliuoti nemokamą mobiliąją programėlę „Actionbaund“ iš „App Store“ arba „Google Play“ parduotuvių. Žaidimui skirtą QR kodą galėsite rasti: KTKC internetinėje svetainėje www.ktkc.lt, Facebook’o paskyroje „Kauno tautinės kultūros centras“ arba žemiau esančioje nuotraukoje.

Organizatoriai pažada, kad padėjus Trims Karaliams atkeliauti iki prakartėlės pasveikinti gimusį Jėzų, visos negandos pasibaigs ir visus metus lydės visakeriopa sėkmė. 

Trijų Karalių eisenos tradiciškai primena pasibaigusias šventes ir daugelis žmonių šiuo laikotarpiu atsisveikina su kalėdinėmis puošmenomis namuose, į specialius konteinerius atiduoda Kalėdų eglutes. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.