„Skirtingos Spalvos“ kviečia dovanoti džiaugsmą su autizmo spektro sutrikimu gyvenantiems vaikams

Iniciatyva „Skirtingos Spalvos“ per daugiau nei metus jau spėjo įgyvendinti ne vieną socialinę kampaniją. Organizacijos pastangomis inicijuotas labdaros fondas sergantiems depresija –#nebeNORIUGYVENTI, taip pat suteikta nemokamų logopedo vizitų vaikams, turintiems Dauno sindromą bei rengtos kitos, socialinę atskirtį Lietuvoje mažinančios akcijos. Šį kartą „Skirtingos Spalvos“ kviečia dovanoti džiaugsmą autizmo spektro sutrikimą turintiems vaikams.

Šį kartą „Skirtingos Spalvos“ kviečia dovanoti džiaugsmą autizmo spektro sutrikimą turintiems vaikams.<br>lrytas.lt koliažas
Šį kartą „Skirtingos Spalvos“ kviečia dovanoti džiaugsmą autizmo spektro sutrikimą turintiems vaikams.<br>lrytas.lt koliažas
Šį kartą „Skirtingos Spalvos“ kviečia dovanoti džiaugsmą autizmo spektro sutrikimą turintiems vaikams.<br> „Skirtingos spalvos“ nuotr.
Šį kartą „Skirtingos Spalvos“ kviečia dovanoti džiaugsmą autizmo spektro sutrikimą turintiems vaikams.<br> „Skirtingos spalvos“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 3, 2021, 9:44 AM, atnaujinta Mar 21, 2022, 11:59 AM

Lietuvos autizmo asociacija „Lietaus vaikai“ šiais metais jau aštuntą kartą organizuoja stovyklą prie jūros šeimoms, auginančioms neurokitoniškus vaikus. Organizatoriai neslepia, kad tai kiekvienais metais tampa didžiuliu iššūkiu.

Praleisti laiką bendruomenėje, kurioje visi vaikai jaučiasi lygiaverčiai norinčių yra išties nemažai, tačiau tam reikia finansinių galimybių. „Lietaus vaikai“ stengiasi priimti visus norinčius ir kelialapį į stovyklą suteikti kiekvienam vaikui, deja, kasmet stovyklautojų daugėja, o lėšų padengti visas išlaidas – nepakanka.

#DovanokDžiaugsmą – tokiu pavadinimu startuoja nauja labdaros kampanija, kurios metu kiekvienas žmogus galės paaukoti norimą sumą pinigų, kad vaikų stovyklos metu netrūktų reikalingų daiktų.

Pasak iniciatyvos autoriaus Daliaus Stankevičiaus, konkrečiai šiam projektui sukurta internetine svetaine siekiama, kad vaikams galėtume suteikti džiaugsmą, kuris juos neretai tarsi aplenkia.

„Reikiamus daiktus suskirstėme į pačias įvairiausias kategorijas – nuo žaislų ir pramogų iki maisto, ir vaistų – todėl aukojantysis vos keliais klavišais patys gali pasirinkti, kaip konkrečiai nori prisidėti prie šios stovyklos ir būti tikras, kad pirkiniai pasiekė kampanijos tikslą“, – teigė projekto iniciatorius.

Prisidėti savo gerumu prie šios akcijos ir dovanoti džiaugsmą galite https://sites.google.com/view/dovanokdziaugsma/apie-kampaniją.

VšĮ „Skirtingos Spalvos“ taip pat džiaugiasi, jog Lietuvoje netrūksta socialiai atsakingų įmonių ir dėkoja UAB „Finėjas“, tapusiam pagrindiniu #DovanokDžiaugsmą kampanijos rėmėju. Prie iniciatyvos gerų darbų galite prisidėti ir Jūs – ne tik aukodami, bet ir sekdami naujienas „Skirtingų Spalvų“ paskyroje „Facebook“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.