Lrytas.lt – nauja rubrika šiuolaikiškiems tėvams

Naujienų portale startuoja nauja rubrika TĖVAMS, skirta šeimoms, auginančioms įvairaus amžiaus vaikus.

 Lrytas.lt pozityvių naujienų auginantiems vaikus - rubrika „Tėvams"<br> 123rf.com nuotr.
 Lrytas.lt pozityvių naujienų auginantiems vaikus - rubrika „Tėvams"<br> 123rf.com nuotr.
Rubrikoje „Tėvams" sau naudingą informaciją ras šiuolaikiniai tėvai<br>123rf nuotr.
Rubrikoje „Tėvams" sau naudingą informaciją ras šiuolaikiniai tėvai<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 26, 2020, 2:00 PM, atnaujinta Mar 27, 2020, 5:53 PM

„Pastebėjome, kad daugiausiai informacijos žiniasklaidoje yra apie pačius mažiausius ir skirta tik mamoms. Rubrika TĖVAMS skirta ir tėčiams, ir mamoms, ir net vaikams. Tai vieta, kur laukia daug naudingos informacijos nuo sveikatos ar auklėjimo patarimų iki vaikiškų knygų, spektaklių apžvalgų, pasiūlymų, kaip leisti šeimoms laisvalaikį ar pažintys su įdomiomis šeimomis. Neapsiribojame apie kokio amžiaus vaikus kalbėsime, o į autorių gretas kviesime žinomus tinklaraštininkus, dalinsimės knygų ištraukomis ir verslių šeimų istorijomis”, – teigia rubrikos redaktorė, trijų dukrų mama Goda Prapuolenytė-Leonavičienė.

Rubrikoje naujienos bus skirstomos į skirtingas kategorijas: „Laukimas” ras informaciją planuojantys ar jau laukiantys mažylio atėjimo; „Tėvystė” dalinsis straipsniais apie auklėjimą, švietimą, tėvų santykius; „Mamos” kalbės apie žinomas, įkvepiančias, verslias, įdomias mamas ir joms aktualius dalykus; „Vaikai“ rasite patarimų apie vaikų sveikatą, žaislus, ugdymą ir priežiūrą; „Šeimos gidas” ieškokite pramogų idėjų, vaikiškų knygų, spektaklių, renginių anonsų ar idėjų kur nukeliauti Lietuvoje bei užsienyje, kai tai jus bus leidžiama po karantino.

„Bendradarbiaujame ir kviečiame bendradarbiauti įstaigas bei specialistus, kuriems artima šiuolaikinės šeimos tema. Kas tai yra? Tai žmonės, kurie sąmoningai augina savo vaikus, vertina laiką kartu ir nori šią nepaprastą kelionę auginant vaikus paversti kuo įdomesne ir įsimintinesne visai šeimai”, – ragina prisijungti Goda.

Naujienos rubrikoje TĖVAMS atnaujinamos kiekvieną dieną, o bendravimas su skaitytojais vyks ir socialiniuose tinkluose – www.facebook.com//lrytas.lttevams/

„Nors gyvenimas dėl karantino Lietuvoje ir siautėjančios panedmijos gerokai sulėtėjo, žurnalistų darbas portale lrytas.lt tikrai nesustojo: kuriame dar daugiau turinio.

Dabar yra puikus metas tėvams pabūti su savo vaikais, o kad laikas su jai būtų dar prasmingesnis, ši naujoji rubrika padės rasti naujų įdėjų. Ir ne tik“, – sako lrytas.lt redaktorius Tautvydas Mikalajūnas.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.