„Vienas namuose“ žvaigždė M. Culkinas su mylimąja sūpuoja pirmagimį: davė ypatingą vardą

Dar vaikystėje aktoriaus karjerą pradėjęs, filmuose „Vienas namuose“ bei „Turtuolis Ričis“ išgarsėjęs Macaulay Culkinas ir jo mylimoji Brenda Song susilaukė sūnaus. Balandžio 5 dieną Los Anžele gimęs berniukas svėrė vos daugiau nei 2,7 kg.

M.Culkinas su Brenda Song draugauja daugiau nei trejus metus.<br> lrytas.lt koliažas
M.Culkinas su Brenda Song draugauja daugiau nei trejus metus.<br> lrytas.lt koliažas
Macaulay su Brenda susipažino filmavimo aikštelėje.<br>CP/Scanpix nuotr.
Macaulay su Brenda susipažino filmavimo aikštelėje.<br>CP/Scanpix nuotr.
 Macaulay su Brenda susipažino filmavimo aikštelėje.<br>AP/Scanpix nuotr.
 Macaulay su Brenda susipažino filmavimo aikštelėje.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2021-04-13 11:29, atnaujinta 2021-04-15 14:37

Tėvai nusprendė jį pavadinti Dakota vardu, taip pagerbdami M.Culkino seserį, kuri mirė prieš 12 metų, kai ją partrenkė automobilis.

Dakota JAV yra laikomas tinkamu vardu tiek berniukams, tiek mergaitėms ir kilęs iš vietinių indėnų genties Dakota pavadinimo. Jis reiškia „draugas“ arba „draugiškas“.

„Mes be galo džiaugiamės“, – trumpame pareiškime apie pirmagimio gimimą sakė M.Culkingas ir B.Song, rašo portalas „People“.

Aktorius su Brenda susipažino komedijos „Changeland“ filmavimo aikštelėje Tailande ir pirmą kartą pastebėti romantiškai bendraujant 2017 metų liepą. Dar 2018 M.Culkinas viešai pasidalijo ketinimais sukurti šeimą ir susilaukti net keletos kūdikių.

„Aš turėsiu keletą gražių kūdikių. Ji azijietė, todėl turėsiu mažų mažų azijiečių kūdikių. Tai bus žavinga – būrys mažų seanų lennonsų, bėgančių po namus, to aš ir ieškau“, – pridūrė jis, turėdamas omenyje „The Beatles“ nario Johno Lennono ir Yoko Ono sūnų.

Šiuo metu M.Culkinas neseniai buvo pastebėtas filmuojant artėjantį „Amerikos siaubo istorijos“ („American Horror Story“)10 sezoną.

Ankstesniuose interviu Macaulay prisipažino, kad gyvenimas su Brenda pastaruosius metus jį išgelbėjo nuo pražūtingo ankstesnio gyvenimo, kuomet jis buvo įklimpęs į narkotikų vartojimą. Vyras tikino, kad dabar jų nebeliečia.

Parengta pagal „People“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.