Moksleiviai kviečiame registruotis į rekordiškai mažai kainuojančias stovyklas

Artėjant vasarai kyla vis daugiau idėjų, kaip ją galima praleisti, tačiau ši vasara kitokia. Tėvai nežino, ką reikės daryti su vaikų užimtumu vasaros metu, ypač kai vis daugiau renginių yra atšaukiami.

Kiekvienos savaitės stovyklų temos skirtingos ir jose laukiami 1-8 klasių moksleiviai.<br>V.Balkūno nuotr.
Kiekvienos savaitės stovyklų temos skirtingos ir jose laukiami 1-8 klasių moksleiviai.<br>V.Balkūno nuotr.
Visuomeninė organizacija „Kartu tikrai galime“ siūlo išeitį – nekomercines vasaros stovyklas, kurios kainuos tik 30 EUR už savaitę.<br>Organizatorių nuotr.
Visuomeninė organizacija „Kartu tikrai galime“ siūlo išeitį – nekomercines vasaros stovyklas, kurios kainuos tik 30 EUR už savaitę.<br>Organizatorių nuotr.
 Dienos stovyklos vyks Vilniuje ir Kaune.<br> Organizatorių nuotr.
 Dienos stovyklos vyks Vilniuje ir Kaune.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 13, 2020, 3:23 PM

Visuomeninė organizacija „Kartu tikrai galime“ siūlo išeitį – nekomercines vasaros stovyklas, kurios kainuos tik 30 EUR už savaitę. Šios dienos stovyklos 1-8 klasių vaikams vyks Vilniuje ir Kaune.

Organizacija jau antrus metus vykdo savo veiklą, šiemet net 8 Lietuvos miestuose. Pavasarį atidaryta dar viena programa, todėl organizacija tik auga ir tikisi padėti net ir vasaros metu rengiant stovyklas.

Šių stovyklų išskirtinumas – netradicinė, inovatyvi ir nepamirštama vasaros patirtis, kurios metu vaikai žaisdami pažins mokslo pasaulį iš kitos pusės. Stovyklose didelis dėmesys bus skiriamas tolerancijos, emocijų valdymo, bendravimo temoms, perteikiamoms per žaidimus ir bendravimą su savanoriais. Bus stengiamasi pažadinti jaunuolių smalsumą ir drauge atsakinėjant į kylančius klausimus gilinti tiek akademines, tiek bendrojo išsilavinimo žinias.

Stovyklų misija – kurti kiekvienam vaikui prieinamą aukščiausios kokybės vasarą nesukeliant tėvams finansinės naštos, todėl stovyklų kaina yra išskirtinai maža. Be to, stovyklose vadovais bus organizacijos savanoriai jau antrus metus kiekvieną savo sekmadienį skiriantys 5-8 kl. moksleivių mokymui.

Mažieji stovyklautojai bus supažindinami su gamtos, tiksliaisiais ir socialiniais mokslais, bendraudami su gimnazistais bus skatinami domėtis ir pajausti mokymosi džiaugsmą. Daug veiklų bus siejamos su pasaulio pažinimu siekiant ugdyti jaunuolių norą pažinti kitas kultūras bei atvirumą pasauliui, tačiau nepamirštant atsigręžti ir į savosios tautos šaknis.

Vyresniems stovyklautojams žinių pasaulį gimnazistai pristatys daugiau dėmesio skirdami dalinimuisi asmenine patirtimi. Stovyklų savanoriai, savo jėgomis įgyvendinę drąsiausius sumanymus ir pasiekę aukščiausius pasiekimus, dalinsis savo istorijomis apie atkaklumą, tikslų siekimą bei žingeidumą ir mokys to stovyklautojus. Daug veiklų bus susijusios su savęs pažinimu, mokymusi planuoti laiką bei susidėlioti prioritetus. Taip pat jaunuolių lauks streso bei neigiamų emocijų valdymo užsiėmimai.

Daugiau informacijos apie stovyklas – „Kartu tikrai galime“ internetinėje svetainėje www.kartutikraigalime.lt. Organizatoriai atsižvelgia į dabartinę situaciją, todėl, jeigu stovyklos neįvyktų, pinigai būtų grąžinami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.