Jennifer Lopez dukra pristato savo sukurtą knygą: jos tema nustebins daugelį

Dainininkės Jennifer Lopez (50 m.) dvylikametė dukra Emme debiutuoja su paveikslėlių knyga vaikams apie tinginius ir maldos galią. „Dieve, padėk man!“ rugsėjo pabaigoje bus išleista anglų ir ispanų kalbomis.

 Jennifer Lopez dukra Ema naują knygą rankose turės rugsėjo pabaigoje.<br> lrytas.lt koliažas
 Jennifer Lopez dukra Ema naują knygą rankose turės rugsėjo pabaigoje.<br> lrytas.lt koliažas
 Knygoje Emma kviečia melstis už mielus gyvūnus - tinginius.<br> „Penguin Random House“ nuotr.
 Knygoje Emma kviečia melstis už mielus gyvūnus - tinginius.<br> „Penguin Random House“ nuotr.
 Vasarį Emma su mama Jennifer pasirodė  didžiojoje scenoje.<br> Scanpix/API nuotr.
 Vasarį Emma su mama Jennifer pasirodė  didžiojoje scenoje.<br> Scanpix/API nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 14, 2020, 11:15 AM

„Įkvepiančios maldos kiekvienai dienai“ nedidelėmis raidėmis parašyta po pavadinimu. Paauglė nesinaudoja mamos žinomumu – knygos autore nurodyta Emme Muniz, tai ir yra tikroji jos ir brolio dvynio Maximiliano Davido tėčio, dainininko Marco Anthony pavardė.

Naujieną paskelbė knygos leidykla „Crown Books for Young Readers“. Teigiama, kad mergaitė šią knygą pagrindė savo tikromis kasdieninėmis maldomis.

„Mokykloje sužinojau apie gyvūnus tinginius ir kaip jie nyksta , todėl pradėjau melstis už juos savo vakarinėse maldose, – pranešime spaudai cituojama Emme. – Parašiau šią knygą, kad padėčiau surinkti pinigų jiems išgelbėti ir norėdama išmokyti kitus vaikus, kaip galime melstis ir prašyti pagalbos. Tai du dalykai, kurie man yra labai svarbūs.“

Knygos leidėja Emily Easton pridūrė: „Kai pirmą kartą susitikome, mane labai įkvėpė Emme nuoširdus noras su kitais vaikais ir jų šeimomis pasidalyti pozityvumu ir ramybės jausmu, kurį kasdienė malda atnešė į jos gyvenimą.“

Knyga skirta 3-7 metų skaitytojams ir ją iliustravo Brenda Figueroa.

„Ši jauki ir nuraminanti paveikslėlių knyga skaitytojus supažindina su įprastomis akimirkomis, kai Emmė prašo Dievo pagalbos labai smulkiems dalykams, kaip atsikelti į mokyklą ar sutarti su broliu arba labai svarbiems darbams – padėti išgelbėti planetą ir visas jos būtybes,“ – rašoma knygos pranešimą spaudai.

Leidyklos puslapyje jaunoji rašytoja jau yra aprašyta, kaip autorė: „Emme Muñiz yra linksma, kūrybinga ir džiaugsminga dvylikametė. Ji mėgaujasi dainavimu, bėgiojimu ir visomis meno formomis. Knyga skirta apsaugoti tinginius ir kitus laukinius gyvūnus. Emme yra Jennifer Lopez ir Marc Anthony dukra. Ji mėgsta leisti laiką su draugais ir šeima, ypač su savo šunimi Ledi. Jos aistra maldai prasidėjo, kai jai buvo penkeri metai. Emme viena iš svajonių yra pasidalinti šia aistra su pasauliu.“

Jennifer neslepia pasididžiavimo savo dukra ir pasidalino žinute su savo šimtamilijonine gerbėjų minia „Instagram“ paskyroje: „Aš labai didžiuojuosi savo „lil“ kokosu Emme, nes ji dalijasi savo pačios kasdieninėmis maldomis savo pirmoje knygoje „Dieve, išgelbėk mane!“. Ši knyga pasiūlys šeimoms būdą, kaip pasinaudoti kasdienio tikėjimo ir ramybės galia. Knyga nepasirodys dar iki rugsėjo 29-tos, bet ją galite iš anksto užsisakyti nuorodoje mano biografijoje.“

Gerbėjai iškart pradėjo sveikinti Emme ir tikino negalintys sulaukti, kada pasirodys knyga.

Tai ne pirmas viešas mergaitės debiutas – šių metų pradžioje ji prisijungė prie savo mamos „Super Bowl LIV“ pusfinalio šou, kuriame kartu šoko ir dainavo ne tik su J. Lopez, bet ir dainininke Shakira.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.